<strong>TØFT:</strong> - I begynnelsen satt jeg med en følelse av at dette var noe annet enn hva jeg opplevde da jeg var der. Men nå er jeg vant til det, de lager tross alt TV, sier Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2
TØFT: - I begynnelsen satt jeg med en følelse av at dette var noe annet enn hva jeg opplevde da jeg var der. Men nå er jeg vant til det, de lager tross alt TV, sier Linn Hege Andersen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Det var fryktelig vanskelig å se på

Alt var ikke slik du ser det på TV, mener «Farmen»-deltager.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uka er det Linn Hege Andersen (21) som er storbonde i TV 2-programmet «Farmen».

Mandag kom det tydelig fram at flere av de andre deltagerne gjerne ser at ukesoppdraget ikke blir godkjent, slik at storbonden ikke skal få en finalekniv. Men dette er langt fra det tøffeste 21-åringen har opplevd så langt på Tranøya-gården.

- Det tøffeste har nok vært at Silje (Trosten Johnsen, journ. anm.) har blitt framstilt som den stygge ulven. Silje har gjort alt veldig riktig, og har ikke gått bak noens rygg, mener «Farmen»-deltageren, som henviser til episoden som oppsto for noen uker siden, der Silje, Karin Jonassen (24) og Tone Gudrun Fjalestad (31) var innbladet i et dramatisk trekantdrama.

Mange har oppfattet Tana-jenta Silje som en slu rev, og en som bedriver et skittent spill på gården. På Facebook har det også blitt startet en rekke hatgrupper mot 23-åringen, som dog har blitt fjernet fra nettsamfunnet.

Linn Hege har på sin side en helt annen forklaring på dramaet enn hva som har kommet fram på TV.

- I klippingen av programmet og snakket bak kamera, er det Silje som har gjort noe galt. Men det var den andre parten, Karin spesielt, som dret seg ut. Det var ikke gøy å se det om igjen på TV.


Sørlandsjenta er også meget kritisk til hatgruppene som oppsto mot vennen på Facebook.

- Jeg følger ikke mye med på det som skrives på nettet, men disse hatgruppene er jo direkte mobbing av personer som ikke kjenner Silje, og som ikke vet hvordan ting har forløpt. Seerne vet ikke at dette er klipt og vrengt om på, mener hun.
 
- Hva synes du om at sannheten blir vrengt som du forteller om her?

- I begynnelsen var det fryktelig vanskelig å se på, jeg satt med en følelse av at dette var noe annet enn hva jeg opplevde da jeg var der. Men nå er jeg vant til det, de lager tross alt TV. Men framstillingen blir ensidig, og det at de vrir og vender på ting gjør jo at disse hatgruppene i det hele tatt oppstår.

Likevel: Denne ukens storbonde har ikke bare negative opplevelser med Facebook. Etter å ha blitt vist på skjermen i flere uker har hun nemlig mottatt flere hyggelige meldinger fra ivrige seere.

- Brevene har blitt lengre og lengre for å si det slik. Det morsomme er at folk ser på meg som en porselensdukke, selv om det er så langt fra meg som man kan komme. Jeg er ikke bare søt og snill, jeg har planer for det meste jeg gjør på «Farmen» jeg også. Vil jeg noe, så gjør jeg det, erkjenner Linn Hege Andersen til Seher.no.

Onsdag er det førstekjempevalg på «Farmen»-gården. Hvem Linn Hege velger gjenstår å se...

På grunn av tippeliga-fotball sendes onsdagens «Farmen» klokka 18.55. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet nesten100 kilo under  «Farmen»


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer