MISHANDLET: I «EN ganske SNILL MANN» spiller Jannike Kruse en ung kvinne som opplever å bli terroristert og mishandlet av sin eksmann.
MISHANDLET: I «EN ganske SNILL MANN» spiller Jannike Kruse en ung kvinne som opplever å bli terroristert og mishandlet av sin eksmann. Vis mer

- Det var forferdelig

Jannike Kruse hadde blåmerker i ansiktet etter voldsscene. Se video!

Se Seher.nos intervjuer med stjernene nederst i saken!

SEHER.NO:
Førstkommende fredag er det premiere på den norske gangsterkomedien «En ganske snill mann», regissert av prisbelønte Hans Petter Moland.

Filmen, som vant publikumsprisen under filmfestivalen i Berlin tidligere i år, har selveste «Mamma Mia»-stjerne Stellan Skarsgård (58) i hovedrollen som Ulrik - en ganske snill mann, som har drept noen mennesker og sittet i fengsel.

Teaterstjernen Jannike Kruse (34) spiller også en av de sentrale rollene i filmen. 

Hennes karakter, Merete, er en ung kvinne som opplever å bli terroristert av sin voldelige eksmann Kristian, spilt av Jon Øigarden (38).

Og i en svært voldsom scene får man se Kristian angripe og banke opp Merete på verkstedet der hun jobber, helt til nyansatte Ulrik (Skarsgård) hopper inn og redder henne.


Når Seher.no møter Kruse under pressedagen i forbindelse med premieren onsdag, innrømmet 34-åringen at det var vanskelig å skulle sette seg inn i rollen som mishandlet. Og scenen der Merete faktisk blir banket opp var det tøffeste - faktisk så tøff at skuespillerinnen fikk et blåmerke i ansiktet etter de 20 tagningene.

- I det vi spilte inn scenene som faktisk handlet om mishandling, var det ikke så vanskelig å spille for jeg ble faktisk redd på ordentlig. Det var forferdelig. Jeg var helt utkjørt da jeg kom hjem fra jobb den dagen, og jeg hadde blåmerke på kinnet, sier hun til Seher.no.

Ifølge Kruse måtte nemlig Øigarden treffe henne av og til for at scenen skulle virke ekte. 

- Man må jo treffe og det er vanskelig å si au uten å bli truffet i det hele tatt. Så man ber liksom om noe. Men Jon Øigarden skulle jo spille en hissig eksmann som sliter med å temme sinnet sitt, og det for han å gi litt, men ikke for mye ble kanskje litt vanskelig. Det var faktisk litt vondt noen ganger, men det måtte til, forteller hun. 

Også Øigarden innrømmer at akkurat den scenen gikk litt voldsomt for seg.

- Ja, stakkars Jannike, hun fikk jo litt vondt. Det gikk jo litt voldsomt for seg liksom. Jeg måtte gi hennes en ekstra god klem etter hvert opptak, sier han til Seher.no.

Ifølge skuespilleren hadde han litt dårlig samvittighet etter tagningene. 

- Ja. Jeg fikk vondt av Jannike stakkars, jeg mente det ikke, sier han.
 
«EN ganske SNILL MANN» har Norgespremiere fredag 19. mars!

 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.


LES OGSÅ: - Fikk latterkrampe under sexscene

Se videointervjuer nedenfor:


[obj:media:8483]