- Det var forferdelig tøft

Den norske Hollywoodfruen måtte til slutt rømme fra eks-mannen.

TØFT EKS-EKTESKAP: - Jeg bodde helt alene og måtte ta av meg mange ting selv. Da jeg traff Christian var det som å få frisk luft i ansiktet - plutselig var det noen som tok seg av meg og ikke motsatt, sier Siv Cotton til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
TØFT EKS-EKTESKAP: - Jeg bodde helt alene og måtte ta av meg mange ting selv. Da jeg traff Christian var det som å få frisk luft i ansiktet - plutselig var det noen som tok seg av meg og ikke motsatt, sier Siv Cotton til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Siv Cotton nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Siv Cotton (38) fra TV3-serien «Norske Hollywoodfruer» har gjort seg bemerket denne våren etter å ha vist frem sitt fasjonable hjem og dyre vaner i beste sendetid på norske TV-skjermer.

Men alt har ikke vært så lett for Hollywoodfruen, som er gift med den søkkrike foretningsmannen Christian Cotton (59), som hun møtte da hun var 25 år gammel. Siv har nemlig vært gjennom et annet ekteskap som var langt fra like vellykket.
 
- Christian var bare en utrolig snill person, jeg fikk følelsen at han var en veldig grei fra første stund. Da jeg møtte han hadde jeg ganske nylig kommet ut av et annet forhold, som ikke var så veldig bra, avslører hun til Seher.no når vi møter henne i hennes fasjonable hjem i Los Angeles.
 
Ifølge 38-åringen giftet hun seg for første gang da hun var 22 år gammel, med en mann som etter hvert slet med store narkotikaproblemer.
 
- Det var veldig tøft for meg. Jeg bodde helt alene og måtte ta av meg mange ting selv. Da jeg traff Christian var det som å få frisk luft i ansiktet - plutselig var det noen som tok seg av meg og ikke motsatt, forteller Cotton.

En dag fikk derimot den norske Hollywoodfruen nok, og kastet tingene til eksmannen på dør.

- Han skjønte det selv, og jeg har ingen hard feelings i forhold til ham altså. Jeg synes rett og slett synd på ham, det er tross alt et problem å ha et slikt problem. Selv valgte jeg ikke å være sammen med en som er slik, og det er jeg kjempeglad for.
 
- Hvordan var det å leve sammen med en narkoman?

- Det var forferdelig. Han kunne bare forsvinne og bli borte i fem dager av gangen, mens det plutselig banket på vinduet klokka tre en morgen... I tillegg var jeg kjemperedd for å være alene, medgir Siv Cotton, som ikke har hatt mer kontakt med eks-mannen.

- Han kan være død for alt jeg vet, sier hun til Seher.no.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er det dyreste hun eier

Se videointervjuet med Siv Cotton her:[obj:media:8566]