FÅR IKKE LOV TIL Å SI ALT: Brigitte Nielsen er bundet av et taushetsløfte, men letter likevel litt på sløret om ekteskapet med Sylvester Stallone. Foto: Stella Pictures
FÅR IKKE LOV TIL Å SI ALT: Brigitte Nielsen er bundet av et taushetsløfte, men letter likevel litt på sløret om ekteskapet med Sylvester Stallone. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det var for mange personer i ektesengen

Men det får den danske superstjernen knapt lov til å nevne av Sylvester Stallone...

SEHER.NO: For mange personer i ektesengen var en av grunnene til Brigitte Nielsen (46) ble skilt fra Sylvester Stallone (63).

Det kommer frem i den danske stjernens nye selvbiografi, hvor hun også forteller at hun ble mishandlet av to menn.

Ifølge danske Ekstra Bladet er det helt på grensen av hva hun har lov til å si om mannen hun var gift med i to år på slutten av 80-tallet.

I forbindelse med skilsmissen fra Hollywood-stjerne, som hun selv spilte mot i Rocky IV, underskrev Brigitte nemlig en avtale om ikke å avsløre kompromitterende forhold fra ekteskapet.

- Derfor kan jeg heller ikke i detaljer komme inn på hvorfor jeg en aften i 1987 tok litt tøy  og mine smykker og forlot villaen på Pacific Pallisades for aldri å vende tilbake, forteller Brigitte Nielsen i boken.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Stallone er født i 1946 - se de utrolige bildene!