- Det var flere som fikk anoreksi

Viktoria Winge mislikte kvinnesynet i fashionindustrien.

NOMINERT: Viktoria Winge er nominert til beste kvinnelige skuespiller for Koselig med Peis på Gullruten. Foto: Scanpix
NOMINERT: Viktoria Winge er nominert til beste kvinnelige skuespiller for Koselig med Peis på Gullruten. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Viktoria Winge (31) har nylig blitt nominert til beste kvinnelige skuespiller, for hennes rolle i serien «Koselig med Peis» på Gullruten i mai.

I et intervju med Dagbladet Søndag tar Winge, som først slo gjennom som modell, et oppgjør med fashionindustrien hun selv var en del av i slutten av tenårene.

- På skolen var det flere som fikk anoreksi, og jeg syntes virkelig ikke kvinnesynet i fashionindustrien var noe stas. Jeg barberte ikke engang leggene før jeg fikk min første modelljobb, forteller hun til magasinet.

31-åringen hadde en annerledes oppvekst enn folk flest.

- Jeg hadde mye trass i meg da jeg var yngre. Likte å provosere. Jeg fikk jo aldri noen grenser av mamma og pappa, hadde en veldig fri oppdragelse. Men jeg var en flink og pliktoppfyllende pike. Klarte meg selv fra jeg var i tiårs alderen. Hvis foreldrene mine var borte på jobb, fant jeg selv ut hvor jeg skulle spise middag eller sove over.

Winge har hovedrollen i filmen «Bambieffekten», som har premiere 22. juli.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Vil bort fra rampelyset