- Det var flaut

Paradise-Fredrik ble tatt med buksene nede.

BLE TATT PÅ FERSKEN: Fredrik Tvedten har ikke glemt episoden da han som 16-åring ble tatt på fersken med sin daværende kjæreste av hennes mor. Her er han sammen med «Paradise Hotel»-kollega Camilla Karlsen Bøvollen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
BLE TATT PÅ FERSKEN: Fredrik Tvedten har ikke glemt episoden da han som 16-åring ble tatt på fersken med sin daværende kjæreste av hennes mor. Her er han sammen med «Paradise Hotel»-kollega Camilla Karlsen Bøvollen. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realityserien «Paradise Hotel» har blitt kjent for å vise bilder av flere av deltakerne i intime scener på soverommet.

Men for Fredrik Tvedten (22) - som er en av deltagerne i årets sesong - er ikke det å bli observert av utenforstående noen ny opplevelse, dersom han skulle finne tonen med en av de kvinnelige reality-kollegene.

Som 16-åring opplevde han nemlig et av sine livs pinligste øyeblikk, da han og hans daværende kjæreste ble tatt på fersken av hennes mor.

- Vi lå nede i kjellerstuen og holdt på, og hørte ikke at hun kom ned trappa. Det var ikke noen dør der. Da vi oppdaget at hun var der, løp kjæresten min inn på badet, mens jeg satt der med kun et tørkle over stasen.

- Situasjonen ble ikke noe mindre pinlig at moren satte seg ned og sa «neste gang bør jeg vel banke», sier Fredrik til Seoghør.no

22-åringen avslører at episoden flere ganger har ført til spøkefulle kommentarer og mye latter i vennegjengen.

- Det var flaut da, men i dag tar jeg det med et smil, sier han til Seoghør.no og ler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Falsk Paradise-Niklas lurer jenter på nettet.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer