- Det var flåsete sagt av henne

«Farmen»-deltageren slår tilbake mot kritikken fra konkurrenten.

KRITISK: - Hun er jo dum som et brød, sa Silje Trosten Johnsen til Bente Skancke i «Farmen» forrige uke. 23-åringen siktet til førstekjempe Tone Gudrun Fjalestad. Foto: TV 2
KRITISK: - Hun er jo dum som et brød, sa Silje Trosten Johnsen til Bente Skancke i «Farmen» forrige uke. 23-åringen siktet til førstekjempe Tone Gudrun Fjalestad. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag er det klart for nok en episode av TV 2-programmet «Farmen», og nok en gang skal det velges førstekjempe til lørdagens tvekamp.
 
Forrige uke var det Tone Gudrun Fjalestad (31) som ble valgt til førstekjempe. Den gang ble TV-seerne vitner til at Bente Skancke (22) diskuterte med Silje Trosten Johnsen (23) muligheten for å bli valgt til andrekjempe.

- Da må du i så fall velge kunnskap. Tone er jo dum som et brød, sa Silje - kritisk nok - den gang.

Det utsagnet får Tone Gudrun Fjalestad til å reagere.

- Var det taktisk? Jeg håper i hvert fall ikke at folk sitter med det inntrykket av meg. Jeg er ikke dum, jeg vil heller si at jeg er naiv, forteller Fjalestad til Seher.no.

31-åringen understreker at hun har blitt god venn med Silje etter at "Farmen"-innspillingen var over. Likevel legger hun ikke skjul på at hun syntes uttalelsen var unødvendig.

- Det var flåsete sagt av henne. Selv er hun utdannet jurist, men kanskje hun ikke er en menneskekjenner da? Der tok hun nemlig feil. Men nå er vi som sagt gode venner, og da har det i hvert fall gått rett vei. Det ville vært verre hvis vi hadde gått fra venner til uvenner.

Etter at episoden ble vist på TV, så Tone Gudrun sitt snitt til å ringe venninnen for å høre hva i all verden hun mente med det hun sa til Bente. Svaret hun fikk ble hun derimot kanskje ikke så veldig mye klokere av.

- Silje fortalte meg at dette var noe hun hadde sagt i en helt annen sammenheng, og at det bare var klippet inn rundt andrekjempedebatten på gården den uka. Men jeg vet jo ikke om det er sant eller ikke, sier hun til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han bøyde seg over og kysset meg