FLAU: - Jeg skjemmes av det, og tror nok ikke det ville skjedd under andre omstendigheter, sier Hilde, som kysset med Håkon i mandagens «Den siste viking» på TVNorge. Foto: TVNorge
FLAU: - Jeg skjemmes av det, og tror nok ikke det ville skjedd under andre omstendigheter, sier Hilde, som kysset med Håkon i mandagens «Den siste viking» på TVNorge. Foto: TVNorgeVis mer

- Det var fem sekunder i paradis

Men Hilde innrømmer at hun føler seg brukt etter de hete «viking»-scenene.

SEOGHØR.NO: Mandag var det premiere for TVNorges nye storsatsning «Den siste viking». Allerede i premieren ble det dramatisk da to av de kvinnelige deltagerne fyrte løs mot en tredje, som de mente hadde jukset ved å «snike» til seg mat før de skulle ut å konkurrere.

Men mandagens episode inneholdt mer enn bare kalde følelser...

- Hvordan jeg vil beskrive kysset? Det var fem sekunder i paradis. Det var deilig, det, sier «Den siste viking»-deltager Håkon Frahm Stokka (25) til Seoghør.no.

Kjekkasen fra Sandnes klinte nemlig til allerede i seriens første episode, og det med Hilde Beate Berdahl.

Tidligere i programmet ble det kjent at Håkon og Anne Bjørnevoll (21) er «litt mer enn gode venner».

KRITISK: - Jeg synes han drar det veldig langt, og må si jeg følte meg litt brukt., mener Hilde Beate Berdahl.
KRITISK: - Jeg synes han drar det veldig langt, og må si jeg følte meg litt brukt., mener Hilde Beate Berdahl. Vis mer

- Dette er et spill, og jeg har aldri i hele mitt liv deltatt i en konkurranse uten at jeg forsøker å vinne. Poenget må være at man skal stå igjen til slutt. Da er det nok lurt å legge inn aksjer hos jentene, mener realitydeltageren, som regner med at mange vil reagere på hans umiddelbare flørting med det motsatte kjønn.

- Dette er veldig spesielt for meg. For meg er jo et slikt kyss en personlig greie, men nå er det mange tusen folk der ute som skal se det på TV. Og fra før av har jeg et rykte på meg for å være glad i jenter...

- Hvordan vil du beskrive ditt forhold til Hilde i dag?

- Det er komplisert, sier han hemmelighetsfullt.

Hilde på sin side, legger ikke skjul på at hun gjerne ville vært TV-kysset foruten.

- Jeg skjemmes av det, og tror nok ikke det ville skjedd under andre omstendigheter. Det var tross alt i en spesiell situasjon, med så mange oppå hverandre hele tiden. Jeg så tidlig at Håkon var en fyr med makt, og en som det kunne være lurt å holde seg inne med. Men det var han som tok initiativ til det første kysset, forteller hun til Seoghør.no.

Hun har ikke veldig sansen for at Håkons måte å innynde seg hos sine kvinnelige konkurrenter på.

- Jeg synes han drar det veldig langt, og må si jeg følte meg litt brukt. Men det var jo ikke noen følelser der fra min side heller. Vi snakker sammen fortsatt, vi, det som skjer på fjellet - det blir på fjellet! Sier «Den siste viking»-deltageren til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Du bør bli kastet ut herfra