- Det var et vanvittig sjokk

Liv Signe Navarsetes ektemann ble funnet død i siloen på familiegården.

NYTT EKTESKAP: Senterparti-leder Liv Signe Navarsete med sin ektemann siden 2008, Lars Petter Nesse. Her avbildet i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke etter sommerens terrorhandlinger. Foto: Stella Pictures
NYTT EKTESKAP: Senterparti-leder Liv Signe Navarsete med sin ektemann siden 2008, Lars Petter Nesse. Her avbildet i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke etter sommerens terrorhandlinger. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete (53) fikk i 1992 sitt livs sjokk da hennes mann Odd ble funnet død i siloen hjemme på gården i Sogndal etter å ha blitt rammet av et hjerteinfarkt.

- Det var et vanvittig sjokk. Jentene mine var bare 13 og 14 år. Jeg husker lite fra de første dagene. Alt var bare tåke. Det er det verste som har skjedd i livet mitt. Alt som vi hadde bygget opp sammen i løpet av en 14 års periode raknet, sier Navarsete til Her og Nå.

Senterpartiet-lederen forteller at det var vanskelig å møte folk etter den tragiske hendelsen, men at det var viktig for henne å komme seg gjennom sorgen.

- Dette måtte jeg takle. Noen år tidligere mistet jeg pappa. Han var 63 år, og da satt mamma og sørget i ett år etterpå. For meg og jentene mine var det viktig at jeg taklet det, sier hun til ukebladet.
 
I 2000 flyttet Navarsete sammen med partikollega Lars Petter Nesse (58), og i 2008 ble de to mann og kone under en seremoni på den norske sjømannskirken i London.

- Det er ikke gitt at du skal få en ny mann i livet. Han er en god venn, og vi har det kjekt i lag, sier Liv Signe Navarsete til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser ut som jeg har på miniskjørt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer