Kendall Jenner og Jordyn Woods:

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det

Kendall Jenner skal denne helgen ha møtt Jordyn Woods etter utroskapsskandalen.

KLEINT: I helgen deltok både Jordyn Woods og Kendall Jenner på Coachella i California. Der skal de to ha møttes - et møte som får mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
KLEINT: I helgen deltok både Jordyn Woods og Kendall Jenner på Coachella i California. Der skal de to ha møttes - et møte som får mye oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har mildt sagt vært tilsynelatende dårlig stemning mellom Kardashian/Jenner-klanen og familievennen Jordyn Woods (21) den siste tiden.

Jordyn er for mange best kjent for å være Kylie Jenners (21) aller beste venninne, men i februar kom sjokkavsløringen om at hun skal ha blitt tatt på fersken i å være utro med Khloé Kardashians (34) kjæreste Tristan Thompson (28).

Siden den gang har Jordyn flyttet ut av bestevenninnens hjem, og tross at hun har stått hele Kardashian-familien svært nær, skal det være en trykket stemning mellom dem nå.

Mens Kylie på sin side bruker tid på å se om vennskapet noen gang kan bli det samme igjen, har tilsynelatende andre familiemedlemmer rimelig lite til overs for Jordyn Woods etter skandalen.

«Kleint møte»

I helgen var det duket for den første delen av den berømte festivalen Coachella i Palm Springs i California, en festival hvor flere av verdens største stjerner som regel deltar år etter år. Dette året var intet unntak, og blant andre Jordyn og Kylies eldre søster Kendall Jenner (23) var til stede.

FESTKLAR: Like før dette bildet ble tatt skal Jordyn ha møtt blant andre Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix
FESTKLAR: Like før dette bildet ble tatt skal Jordyn ha møtt blant andre Hailey Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Deltakelsen er i seg selv ikke særlig oppsiktsvekkende, men møtet mellom Kendall og Jordyn går nå varmt i internasjonal kjendispresse.

Flere kilder som observerte møtet mellom de to har nemlig latt seg intervjue, og samtlige beskriver det hele som «veldig kleint», skriver People.

Begge stjernene skal ha deltatt på en fest arrangert i samarbeid med McDonald's, og mens Kendall satt sammen med Justin Biebers (25) kone, Hailey Bieber (22), skal Jordyn ha ankommet med Jaden Smith (20).

- Det var et ubehagelig øyeblikk, og alle så det, sier kilden.

- De fikk øyekontakt og man kunne se at de syntes dette var ubehagelig - det kunne man se på øynene og kroppsspråket deres, fortsetter kilden, og legger til at det ikke var vanskelig å legge merke til spenningen og kleinheten mellom de to.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Fortsatte festen

Det aktuelle øyeblikket skal bare ha vart i kort tid før Jordyn gikk videre. Da skal Kendall ha fortsatt festen med Hailey og supermodell Gigi Hadid (23).

GODT HUMØR: Kendall og Gigi på Coachella. Foto: NTB Scanpix
GODT HUMØR: Kendall og Gigi på Coachella. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er med andre ord helt tydelig at utroskapsskandalen har gått inn på hele familien. Forholdet mellom Kylie og Jordyn er det derimot ikke sagt så altfor mye om. Flere parter har hevdet forskjellige ting, og det har ikke vært enkelt å vite om de to forblir venner eller om de er bitre fiender.

Flere kilder har uttalt at Kylie tar seg tid til å finne ut hva hun vil med venninnen fremover, og i mars dukket det opp nye detaljer i saken, som tilsier at de faktisk forsøker å reparere båndet de engang hadde.

- Vennskapet deres er ikke helt over. Selv om hun ikke lenger bor hos Kylie, har Jordyn fortsatt masse ting der. Hun og Kylie sosialiserer ikke akkurat nå, men de har kontakt med hverandre. De tekster, hevdet en kilde med tilknytning til situasjonen overfor People.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer Vis mer

Innrømmet skandalen

Det ble samtidig sagt at de to 21-åringene ikke har møtt hverandre siden skandalen brøt ut, men de har altså hatt kontakt, og forsøker angivelig å få ting på rett kjøl igjen.

- Det er en vanskelig situasjon for Kylie. Og det er faktisk ingen som legger noe press på henne. Familien hennes vet at hun har kontakt med Jordyn, og vil at hun skal få finne ut av dette alene, sa kilden.

Bare kort tid i forveien var det flere som mente at konflikten mellom de to bestevennene, som ble kjent med hverandre da de først møttes som tenåringer, var løst. Det hadde seg nemlig slik at Jordyn likte et bilde Kylie la ut på Instagram, og i dagens samfunn ble det umiddelbart tolket som et tegn på at ting var i orden mellom dem igjen.

At Jordyn derimot senere valgte å fjerne sitt likerklikk, sørget for spekulasjoner om at hun kanskje bare likte innlegget ved en feiltakelse.

Uavhengig av hvordan landet ligger mellom dem nå, har Jordyn Woods i hvert fall innrømmet at hun har skyld i skandalen. I et intervju med Jada Pinkett Smith i programmet «Red Table Talk», innrømmet hun å ha kysset med Tristan, men nekter for at de to hadde sex.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Fikk kjeft av eksen etter sjokkregning

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer