«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» 2021:

- Det var et stygt fall

Den tidligere fotballspilleren hadde ett verst tenkelig scenario før deltakelsen - så inntraff det.

GÅR GALT: Her går det galt for Steffen Iversen i «71 grader nord - kjendis» Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å minke med deltakere i årets sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» etter at influenser Isabel Raad (26) og fotograf Per Heimly (49) valgte å trekke seg fra konkurransen.

Lag Nordkapp og lag Lindesnes står nå likt og kjemper videre mot hverandre i en krevende etappe i torsdagens episode. Etappen byr imidlertid på dårlig vær, og flere av deltakerne blir motløse der de går rundt gjennomvåte i regn og tåke.

Verste som kunne skje

Underveis i etappen blir seerne plutselig vitne til at den tidligere fotballspilleren Steffen Iversen (44) faller på en glatt fjellknaus og slår seg i ryggen.

- Satan i helvete, utbryter han i episoden, før han etter hvert forklarer at han strakk ryggen sin der han har prolaps.

SLO SEG: I torsdagens episode av realityprogrammet falt Steffen Iversen og slo seg i ryggen. Foto: TVNorge
SLO SEG: I torsdagens episode av realityprogrammet falt Steffen Iversen og slo seg i ryggen. Foto: TVNorge Vis mer

I programmet kommer det fram at Iversen tidligere har sagt at det verste som kan skje ham er hvis han har på seg en tung sekk, sklir og slår ryggen. Lagkamerat Adrian Sellevoll (23) var ved siden av Iversen da han falt og fikk hjulpet ham opp på beina igjen.

Overfor Se og Hør forteller 23-åringen at Iversen sleit.

- Det var et stygt fall. Han klarte nesten ikke å gå, og det var en lang vei fram til leieren, sier han.

TREKKER SEG: Her trekker Per Heimly seg fra «71 grader nord kjendis» Vis mer

Ettersom Iversen er i smerter blir resten av lag Lindesnes nødt til å bistå lagkameraten sin med å bære sekken hans fram til leiren. Dagen etter våkner Iversen opp med verre smerter enn dagen før.

- Det har blitt verre i dag enn i går, men jeg får ikke gjort noe med det. Jeg gidder ikke å irritere meg over det. Jeg irriterte meg nok da vi gikk i går, sier Iversen i episoden.

OPPGITT: Den tidligere fotballspilleren våknet opp med verre smerter i ryggen enn dagen i forveien. Foto: TVNorge
OPPGITT: Den tidligere fotballspilleren våknet opp med verre smerter i ryggen enn dagen i forveien. Foto: TVNorge Vis mer

Får besøk av lege

Mens dagens utfordring er godt i gang med Adrian Sellevoll (23) og Victor Sotberg (29) nede i grotta, sitter Iversen i teltet sitt. Han innrømmer at han synes det er veldig kjipt at han har slått ryggen sin.

Etter hvert får han besøk av lege Knut Eivind, og det blir besluttet i samråd med ham at de skal gå ned til mål og heller møte laget der. Dermed må Iversen avslutte dagens etappe.

- Akkurat nå tenker jeg bare på å klare å komme meg ned først. Så får jeg bare kjenne på hvordan det blir utover dagen, men akkurat nå føler jeg at det er ikke håp, er det siste man hører fra Iversen på vei ned fra fjellet, før episoden tar slutt.

Se og Hør har vært i kontakt med Steffen Iversens manager, Espen Domaas, som opplyser om at han ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

LEGEBESØK: I samråd med lege ble det bestemt at Iversen måtte trekke seg tilbake fra dagens etappe. Foto: TVNorge
LEGEBESØK: I samråd med lege ble det bestemt at Iversen måtte trekke seg tilbake fra dagens etappe. Foto: TVNorge Vis mer

Overfor Se og Hør forteller pressekontakt for «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», Marianne Aambø, at alle turene som gjennomføres i programmet er med en lege til stede.

- Legen blir godt kjent med deltakerne, og en eventuell avbrytelse av turen på grunn av skade, skjer alltid i samråd med lege. Deltakerne får også nødvendig oppfølging når de kommer hjem, sier hun.

Hva som skjer videre med Steffen Iversen må vi vente til søndagens episode med å få greie på.

LES OGSÅ: Dette er deltakernes største redsler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer