Mario Cantone:

- Det var et stort sjokk

«Sex and the City»-stjernen minnes sin gode venn og skuespillerkollega.

ÅPENHJERTIG: I slutten av september gikk skuespiller Willie Garson bort. Nå åpner skuespillerkollega og venn Mario Cantone seg om tapet av Garson. Foto: Craig Blankenhorn / New Line Cinema / Kobal / REX / NTB
ÅPENHJERTIG: I slutten av september gikk skuespiller Willie Garson bort. Nå åpner skuespillerkollega og venn Mario Cantone seg om tapet av Garson. Foto: Craig Blankenhorn / New Line Cinema / Kobal / REX / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av september kom den triste nyheten om at «Sex and the City»- stjernen Willie Garson hadde gått bort. Han ble 57 år gammel. Ifølge BBC var årsaken til det tidlige dødsfallet kreft i bukspyttkjertelen.

Det var sønnen som bekreftet dødsfallet overfor Variety. I etterkant tok skuespillerkollega Sarah Jessica Parker (56) til Instagram for å minnes stjernen.

Til en rekke bilder av seg selv og Willie Garson, skrev hun en langt avsnitt hvor hun delte sorgen hun hadde kjent på siden vennens bortgang.

GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han gikk bort i slutten av september. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB
GODE VENNER: Sarah Jessica Parker og Willie Garson rakk å forme et nært vennskap over 30 år, før han gikk bort i slutten av september. Foto: Matt Styles / AP Photo / NTB Vis mer

«Omfanget av tapet av et 30 + års vennskap. Et ekte vennskap som åpnet for hemmeligheter, eventyr, en delt profesjonell familie, sannhet, konserter, bilturer, måltider, telefonsamtaler sent på kvelden, en gjensidig hengivenhet til foreldreskap og all hjertesorg og glede som følger med, triumfer, skuffelser, frykt, raseri og år brukt på sett (spesielt Carries leilighet) og latter sent på kvelden som både Stanford og Carrie, og Willie og SJ», var blant det hun skrev.

«Sex og singelliv» er tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

- Helt forferdelig

Nå er det imidlertid« Sex and the City»-stjernen Mario Cantone (62), som er kjent for rollen som Anthony Marentino, som minnes stjernen. Han er for tiden aktuell i «Sex and the City»-oppfølgeren «And Just Like That».

- Willie er med i de tre første episodene (av serien «And Just Like That», journ.anm.), og han er så levende, briljant og morsom i disse. Det var et stort sjokk, ingen av oss visste noe om det og det vare bare helt forferdelig. Det var veldig trist, sier han i Sirius XM's «Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Show», ifølge E! News

GIFT PÅ SKJERMEN: Willie Garson og Mario Cantone var gift på skjermen. Foto: HBO / AP / NTB
GIFT PÅ SKJERMEN: Willie Garson og Mario Cantone var gift på skjermen. Foto: HBO / AP / NTB Vis mer

Planen var at Garson igjen skulle tre inn i rollen som Carrie Bradshaws bestevenn Stanford Blanch i «And Just Like That», men grunnet den brå bortgangen endte han opp med å bare få være med i tre episoder.

- Han var en fantastisk pappa til sønnen Nathen. Alt han snakket om var Nathen. Han elsket ham så høyt. Nathen er 18 år gammel, fortsetter Cantone.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Savner ham

Videre forklarer Cantone hvor glad han var i Garson, ikke bare som kollega, men også som en venn.

- Jeg savner ham. Han fikk meg til å le så hardt og han var en fantastisk TV-ektemann. Herregud, han var elsket. Og han var briljant og hysterisk morsom. Han var alt. Jeg savner han masse, fortsetter han.

Det var i forrige uke «And Just Like That» kom - hele 17 år etter siste episode av «Sex and the City» rullet over skjermen.

I oppfølgeren får vi igjen møte de populære karakterene Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes og Charlotte York-Goldenblatt, spilt av henholdsvis Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon (55) og Kristin Davis (56).

SKANDALE: På nittitallet ble en sextape av Pamela Anderson og Tommy Lee lekket, nå blir sexskandalen en TV-serie. Video: Hulu/Steffen Pettersen Vis mer

Det fjerde medlemmet av venninneflokken, Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall (65), medvirker imidlertid ikke.

LES OGSÅ: Delte sjeldent bilde av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer