LYKKELIG: - Ryan og jeg er veldig forelsket, og vi nyter forholdet vårt sammen. Jeg må vel si at jeg føler at både livet mitt og jobben min går i riktig retning. Det er en fantastisk tid for meg, sier Scarlett Johansson. Foto: All Over Press
LYKKELIG: - Ryan og jeg er veldig forelsket, og vi nyter forholdet vårt sammen. Jeg må vel si at jeg føler at både livet mitt og jobben min går i riktig retning. Det er en fantastisk tid for meg, sier Scarlett Johansson. Foto: All Over PressVis mer

- Det var et stort øyeblikk

Men Scarlett innrømmer at det var litt "crazy".

Se video fra Nobel-konsertens pressekonferanse nederst i saken!

SEHER.NO: Det var i september at Scarlett Johansson (24) giftet seg med sin kjære, Ryen Reynolds (32). Nå innrømmer filmstjernen, som ledet Nobel-konserten i Oslo Spektrum torsdag, at hun elsker forandringen hun har opplevd i livet siden den gang.

- Dette er en fantastisk tid for meg. Å bli gift var et stort øyeblikk i livet, og de få månedene i forkant var vel litt "Crazy", sier superstjernen til magasinet Cosmopolitan.

Og skal man tro henne selv, lever ekteskapet i beste velgående fortsatt.

- Ryan og jeg er veldig forelsket, og vi nyter forholdet vårt sammen. Jeg må vel si at jeg føler at både livet mitt og jobben min går i riktig retning. Det er en fantastisk tid for meg, sier hun.

Scarlett, som snart blir og få sett i den kommende komedien "He's Just Not That Into You", forteller også at hun - før hun møtte Ryan - aldri datet noen som var villige til å binde seg.

- Det var enten fordi de ikke ville binde seg eller sette inn støtet. Eller så var det det at de var for opptatt med egne ting. Man møter ikke alltid riktig person til rett tid, og jeg mener at det er viktig for folk å finne ut av sine egne liv før man involverer andre - for å finne ut hvem du er, og jobbe med dine egne problemer først, sier hun til Cosmopolitan.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Nakenbader i stjernespekket film

Se video fra Nobel-konsertens pressekonferanse her:[obj:media:7196]