- Det var et skrik om hjelp

Kelly Osbourne mener nygifte Peaches er en bortkommen trist liten jente.

TRIST JENTE? Partyprinsessen Peaches Geldof overrasket venner og familie da hun giftet seg med kjæresten Max Drummey i august. Foto: All Over Press
TRIST JENTE? Partyprinsessen Peaches Geldof overrasket venner og familie da hun giftet seg med kjæresten Max Drummey i august. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): For litt over tre måneder siden giftet Sir Geldofs rebelldatter, Peaches Geldof (19) seg med kjæresten Max Drummey (22) i Las Vegas.

Den tidligere urokråka Kelly Osbourne (24), som selv er nyforlovet med den fem år yngre musikeren Luke Worrall (19), sier at hun tror ekteskapet mellom det unge paret sannsynligvis var et skrik om hjelp. 

- Slik jeg ser det er Peaches en bortkommen, trist liten jente. På et tidspunkt var jeg også slik som henne, så jeg ønsker ikke å være dømmende. Men i stedet for at alle hakker på henne burde de heller prøve å hjelpe henne, sier hun til det britiske bladet Star, ifølge The Sun.

- Det er egentlig bare trist for å være helt ærlig. Hvis hun elsker ham er det bra for henne, men hvis hun kun giftet seg for å få oppmerksomhet er det litt trist.

Likevel kjenner 24-åringen seg igjen i det unge moteikonet.

- Jeg gjorde mye av de samme tingene da jeg var 19 år. Som for eksempel å få meg en tatovering bare for å irritere mamma. Men det er egentlig et stort skrik om hjelp. Kanskje alt hun trenger er en klem, sier hun ifølge nettstedet.

Kelly, som nylig selv fikk en ring på fingeren, har det ikke travelt med å gå opp kirkegulvet, men avslører gjerne litt om sin store dag.

- Peaches giftet seg i Vegas og Jade Goody fikk en prest utkledd som Elvis til å vie henne. Jeg vil ikke gjøre det på den måten, men med et hint av klasse i stedet.

LES OGSÅ: Peaches tatt på fersken - igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer