- Det var et sjokk

- Jeg tenkte «oi, her var det mange nakne rumper», sier den norske artisten Anine Stang. Se video!

Se video fra Anines opptreden øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Musikkartisten Anina, også kjent som Anine Stang (27), fikk seg et aldri så lite sjokk da hun opptrådte på den kjente homseklubben Splash i New York

Tidligere i år deltok Anine i Melodi Grand Prix, i delfinalen i Larvik.

I New York var hun booket inn til å spille blant annet sin MGP-låt "The Young" på samme sted som Lady Gaga, Katy Perry og Madonna spilte, før de slo gjennom internasjonalt. 

Til Seoghør.no sier hun at hun ikke forsto at hva som skjedde med en gang.

Her kan dere se Kylie Minouge spille på nattklubben.  
 
- Jeg kom uten danserne mine så da fikk jeg tilbud om å ha med gogo-dansere på scenen i stedet. Det takket jeg ja til med en gang, sier hun før hun legger til:

- Men det var først da jeg så bildene i ettertid at jeg tenkte "oi, her var det mange nakne rumper". Det var et sjokk. Jeg var faktisk på scenen med fire nakne gutter, sier hun til Seoghør.no og ler høyt.

Nattklubben var stappfull av tilskuere som tok helt av, noe man også kan høre fra videoen øverst i saken.

- Det var helt vilt å spille der. Etter showet kom det bort masse folk som ville ha bilder sammen med meg. Det var faktisk kø. Det skjedde masse på de få dagene jeg var der borte. Jeg vil prøve å komme meg tilbake dit i høst, for å være der over en litt lengre periode, og spille litt mer. Det føles veldig riktig, sier Anine.


Her kan dere se og høre hele Aninas hitlåt "The Young". 

LES OGSÅ: Anine blir MTV-stjerne