SKREMT: - Det var et sant helvete... når avhengighet tar kontroll over livet ditt. Det er skremmende, mener Nicole Kidman om mannens alkoholavhengighet.
SKREMT: - Det var et sant helvete... når avhengighet tar kontroll over livet ditt. Det er skremmende, mener Nicole Kidman om mannens alkoholavhengighet.Vis mer

- Det var et sant helvete

Problemene i ekteskapet gjorde at Nicole ble enda mer glad i mannen.

SEHER.NO: Skuespiller-stjerne Nicole Kidman (41) er endelig åpen om mannens alkoholproblemer. Bare tre måneder inn i ekteskapet, ble nemlig Keith Urban (41) lagt inn på en avvenningsklinikk. Årsak: Det store alkoholinntaket.

- Vi ble så knyttet til hverandre som det var mulig å komme, fordi vi måtte støtte hverandre på en slik måte. Vi gjennomførte ti års ekteskap på tre måneder, sier Kidman til Parade Magazine.

Alkohol- og avvenningshverdagen var ikke lett å leve med, skal vi tro den populære skuespillerstjernen.

- Det var et sant helvete... når avhengighet tar kontroll over livet ditt. Det er skremmende, mener hun.

Store problemer til tross: 41-åringen hevder at problemene aldri gjorde at hun endret følelsene sine for Keith. Ifølge henne selv, ble hun bare enda mer glad i ham.

- Jeg elsker ham så dypt, og han har gjort en fantastisk jobb med seg selv. Han er en flott ektemann, og jeg er veldig, veldig takknemlig.

Men:

- Vi må jobbe med det hver dag. Og akkurat nå er vi "på et sted" der det er veldig fredfullt. Det er et fantastisk sted, sier hun til Parade Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Kidman går mot strømmen