«Farmen» 2018:

- Det var et resultat av gruppepress

Nikolai Aspen (23) forventer reaksjoner etter den lettkledde seansen.

KASTET KLÆRNE: «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) viste litt mer enn planlagt i tirsdagens tv-episode. Foto: Alex Iversen / TV 2
KASTET KLÆRNE: «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) viste litt mer enn planlagt i tirsdagens tv-episode. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

- Mormor lurte på om jeg skulle begynne i pornobransjen eller bli med i den neste sesongen av «Ex on the beach». Det skal jeg ikke, altså, forteller «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) til Se og Hør.

Det var i kveldens program at tromsøværingen dukket opp i bare nettoen. Nakenseansen hang sammen med deltakernes ukesoppdrag, der 23-åringen fikk i oppgave å klargjøre et svedjebruk for dyrking(!).

Skal vi tro «Farmen»-produksjonen, var det visstnok vanlig å bruke sin egen kroppstemperatur for å forsikre at brent jord verken er for kald eller varm. Dette foregår altså ved at en legger seg ned i asken - naken - og ruller rundt.

Saken fortsetter nedenfor.

- Gruppepress

- Jeg hadde ikke sett for meg at dette var en del av «Farmen»-opplevelsen, nei. Egentlig ville jeg beholde bokseren på, men dette var uaktuelt da den visstnok kunne ta fyr, sier realitydeltakeren.

Den ubeskjedne oppgaven kom noe brått på for mannen som måtte i ilden.

- Vi visste at en av oss måtte gjøre det, men alle pekte på Kjetil (Kjetil Nørstebø, journ.anm). Kjetil argumenterte riktignok med at jeg var storbonde, sier Aspen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer