«Farmen» 2018:

- Det var et resultat av gruppepress

Nikolai Aspen (23) forventer reaksjoner etter den lettkledde seansen.

KASTET KLÆRNE: «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) viste litt mer enn planlagt i tirsdagens tv-episode. Foto: Alex Iversen / TV 2
KASTET KLÆRNE: «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) viste litt mer enn planlagt i tirsdagens tv-episode. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

- Mormor lurte på om jeg skulle begynne i pornobransjen eller bli med i den neste sesongen av «Ex on the beach». Det skal jeg ikke, altså, forteller «Farmen»-deltakeren Nikolai Aspen (23) til Se og Hør.

Det var i kveldens program at tromsøværingen dukket opp i bare nettoen. Nakenseansen hang sammen med deltakernes ukesoppdrag, der 23-åringen fikk i oppgave å klargjøre et svedjebruk for dyrking(!).

Skal vi tro «Farmen»-produksjonen, var det visstnok vanlig å bruke sin egen kroppstemperatur for å forsikre at brent jord verken er for kald eller varm. Dette foregår altså ved at en legger seg ned i asken - naken - og ruller rundt.

Saken fortsetter nedenfor.

UTEN EN TRÅD: Nikolai Aspen tar den lettkledde oppgaven på strak arm. Foto: TV 2
UTEN EN TRÅD: Nikolai Aspen tar den lettkledde oppgaven på strak arm. Foto: TV 2 Vis mer

- Gruppepress

- Jeg hadde ikke sett for meg at dette var en del av «Farmen»-opplevelsen, nei. Egentlig ville jeg beholde bokseren på, men dette var uaktuelt da den visstnok kunne ta fyr, sier realitydeltakeren.

Den ubeskjedne oppgaven kom noe brått på for mannen som måtte i ilden.

- Vi visste at en av oss måtte gjøre det, men alle pekte på Kjetil (Kjetil Nørstebø, journ.anm). Kjetil argumenterte riktignok med at jeg var storbonde, sier Aspen, og fortsetter:

- Han truet med å sabotere ukesoppdraget hvis jeg ikke gjorde det selv. Så da hadde jeg vel egentlig ikke noe valg. Det var et resultat av gruppepress, rett og slett.

23-åringen beskriver seansen som «iskald og jævlig», og synes det var noe pinlig å måtte kle av seg foran deltakere og produksjonsmedarbeidere. Likevel har han ikke noe spesielt imot å være naken på tv.

Saken fortsetter nedenfor.

TOK EN FOR LAGET: Nikolai Aspen beskriver nakenseansen som «iskald og jævlig». Foto: TV 2
TOK EN FOR LAGET: Nikolai Aspen beskriver nakenseansen som «iskald og jævlig». Foto: TV 2 Vis mer
PINLIG BERØRT: - Det er ikke bare morsomt å kaste klærne når det står 40 mennesker rundt deg, erkjenner Aspen. Foto: TV 2
PINLIG BERØRT: - Det er ikke bare morsomt å kaste klærne når det står 40 mennesker rundt deg, erkjenner Aspen. Foto: TV 2 Vis mer

Mye oppmerksomhet

- Men jeg kommer ikke til å se denne episoden med familien, kjenner jeg. Jeg er spent på reaksjonene deres, humrer han.

Da Se og Hør møtte Aspen sammen med tvillingbroren Markus hjemme i Tromsø forrige måned, la ikke «Farmen»-deltakeren skjul på omfanget av frierbrevene som har dukket opp i den digitale postkassen den siste tiden.

- Det er en kurve som går oppover. Jeg prøver å svare alle, men det er mye, forteller Aspen noen uker seinere.

- Har du møtt noen da?

- Ja, kanskje ... Nå må du roe ned, jeg har ikke begynt å date noen, svarer den hemmelighetsfulle «Farmen»-deltakeren.

Kameralinsene på tv-gården har derimot ved flere anledninger fanget opp øyeblikk som antyder at Aspen har et godt øye til oslojenta Andrea Badendyck (23). Sistnevnte har riktignok avvist at duoen ble noe mer enn bare venner under TV-innspillingen.

Saken fortsetter nedenfor.

SOM TO DRÅPER VANN: Nikolai og Markus Aspen (23) er eneggede tvillinger, og blir stadig forvekslet med hverandre. Likheten har bydd på noen ekstra utfordringer etter at førstnevnte dukket opp på «Farmen». Reporter: Miriam Bakkejord. Video: Helén Skogstad Vis mer

Ingen tv-flørt

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, fortalte hun til Se og Hør, og la til:

- Vi ble selvfølgelig glad i hverandre, men han var nok mer betatt enn meg.

Hva gjelder motparten, erkjente Aspen de ovennevnte opplysningene.

- Ja, absolutt. Andrea er ei veldig pen jente som jeg satte stor pris på inne på «Farmen». Ting blir selvfølgelig forsterket når man er isolert på en gård, også, sier han, og legger til:

- Som Andrea nevner var produksjonen åpenbart gira på å skape en romansesituasjon mellom oss, men vi er ikke noe mer enn venner, sa han.

Aspen er for øvrig ikke den første «Farmen»-deltakeren som har kastet klærne på tv. I fjor blottet deltakeren Eunike Hoksrød brystene i protest mot et prestefølge som ankom innspillingsgården - til stor fortvilelse fra den troende meddeltakeren Geir Magne Haukås.

LES OGSÅ: - Klarte ikke å konsentrere meg etter at jeg fikk morderblikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer