- Det var et modig valg

Odd-Magnus Williamson fikk bevise at han også er en seriøs skuespiller.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Odd-Magnus Williamson (31) er etter flere år som moromann, nå aktuell med en seriøs rolle i storfilmen «Kon Tiki». Williamson tar det hele med ro og er ikke nervøs for publikums dom. 
 
- Jeg har fått gode tilbakemeldinger. Jeg har lest at flere anmeldere synes det er bra jeg også funker i en seriøs rolle, og det er veldig gøy for meg, sier Williamson til Seoghør.no. 

Publikum får nå se en annen side av Odd-Magnus, som nylig fortalte at han slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen».  

Det var et modig valg av de som castet meg for folk har nok noen tanker rundt å bruke komikere til seriøse ting. Men det er mange eksempler på komikere som er gode skuespillere. 

Torsdag formiddag ankom han operaen i Bjørvika på Kon Tiki-flåten sammen med de andre skuespillerne. Senere på kvelden har filmen premiere, og selv om han er sikker på sin egen innsats er han også litt nervøs for hva det norske folk vil synes om filmen. 

- Vi merket fort underveis at samspillet mellom oss alle fungerte bra. Mine prestasjoner har jeg vært trygg på at kommer til å funke, men jeg har merket nervene for hvordan filmen blir mottatt. 


Se hvordan det gikk da han og de andre skuespillerne møtte kongen her.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg gråt som en unge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer