Troian Bellisario:

- Det var et mareritt

Troian Bellisario var helt sikker på at hun skulle bli avslørt i hertugparets bryllup.

KONGELIG BRYLLUP: Skuespillerparet Patrick J. Adams og Troian Bellisario var selvskrevne gjester da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg i mai 2018. Nå forteller Bellisario imidlertid at bryllupet var alt annet enn rosenrødt. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG BRYLLUP: Skuespillerparet Patrick J. Adams og Troian Bellisario var selvskrevne gjester da prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg i mai 2018. Nå forteller Bellisario imidlertid at bryllupet var alt annet enn rosenrødt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19. mai 2018 var det duket for en overdådig bryllupsseremoni i Windsor Castle, da prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) ble mann og kone. Det kongelige bryllupet ble kringkastet verden over, og gjestelisten var stappfull av celebre og berømte navn.

For «Pretty Little Liars»-skuespilleren Troian Bellisario (34) ble Meghan og Harrys bryllup imidlertid en opplevelse hun bare har lyst til å glemme. Det avslører hun i et intervju med den britiske avisen Daily Telegraph.

34-åringen var nemlig gravid i femte måned da bryllupet fant sted - noe som skapte store bekymringer for å bli avslørt av verdenspressen. Skuespilleren hadde nemlig lyst til å holde graviditeten hemmelig, og var livredd for at antrekket hennes ikke skulle skjule magen godt nok.

- Selvfølgelig var jeg engstelig for antrekket mitt, og jeg hadde til og med kledd meg dobbelt. For det første fordi jeg prøvde å skjule at jeg var fem måneder på vei. Jeg var helt overbevist om at det ville bli avslørt, røper Bellisario i intervjuet.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Rare hatter

Graviditeten ble riktignok ikke avslørt. I oktober 2018 - fem måneder etter bryllupet, kom datteren Aurora til verden. Bellisario er gift med skuespiller Patrick J. Adams (38), som også var til stede i det kongelige bryllupet.

Adams spilte mot hertuginne Meghan i serien «Suits», før hun trakk seg tilbake fra skuespillerkarrieren da hun giftet seg inn i det britiske kongehuset.

I intervjuet lufter Bellisario også sin frustrasjon rundt hatten hun bar i bryllupet - en såkalt «fascinator» - et klassisk hodeplagg som er fast innslag ved kongelige tilstelninger.

HATTEFIN: Skuespillerparet Troian Bellisario og Patrick J. Adams var blant gjestene i det kongelige bryllupet i mai 2018. Man kan vel trygt si at 34-åringen lyktes i å skjule gravidmagen. Foto: NTB Scanpix
HATTEFIN: Skuespillerparet Troian Bellisario og Patrick J. Adams var blant gjestene i det kongelige bryllupet i mai 2018. Man kan vel trygt si at 34-åringen lyktes i å skjule gravidmagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De ser latterlige ut, med mindre du lever på 1930-tallet. Man kan få tak i noen som ser ut som et kunstverk, men er du så forfengelig og prøver å få så mye oppmerksomhet? Eller hvis du går for en liten fascinator, følger du da ikke tradisjonen? Det var et mareritt, forteller Troian Bellisario i intervjuet.

Skuespilleren røper at hun aldri har eid en «fascinator» i hele sitt liv, men hun bar det signifikante hodeplagget da hun gjestet Meghan og Harrys bryllup.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Hertuginne Meghan og prins Harry giftet seg som nevnt i Windsor Castle 19. mai 2018. Paret ble viet i St. Georges kapell på det berømte slottet, før feiringen fortsatte på Frogmore House - og varte ut i de sene nattetimer.

Siden den gang har det gått slag i slag for Harry og Meghan. I mai 2019 ble de foreldre til sønnen Archie (1), og familien har nå bosatt seg i Los Angeles - etter at de tidligere i år trakk seg tilbake som kongelige.

LES OGSÅ: - Hva er det dere ikke forstår?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer