MØTES I RETTEN: Jan Thomas og hans tidligere manager Friedrich Birkmar brøt samarbeidet tidligere i sommer.
MØTES I RETTEN: Jan Thomas og hans tidligere manager Friedrich Birkmar brøt samarbeidet tidligere i sommer.Vis mer

- Det var et mareritt

Jan Thomas forteller om bruddet med manager Friedrich Birkmar.

SEHER.NO: Bruddet mellom Jan Thomas (41) og hans tidligere agent Friedrich Birkmar (32) skapte offentlig ordkrig i sommer.

Skjellsordene haglet, og kjendissylisten ble blant annet kalt ustabil av sin tidligere manager.

- Det er jeg som har valgt å avslutte samarbeidet med Fredrich Birkmar. Det er vel ingen hemmelighet at vi har vært svært uenige i året som har gått. Jeg har til tider opplevd han som svært uprofesjonell og så til slutt ingen annen løsning enn å avslutte samarbeidet med han, sa Jan Thomas til "God kveld Norge".

- Han er veldig ustabil, det kommer veldig an på Jans dagsform hva han sier og mener, så dette tar jeg ikke så alvorlig, svarte Brikmar.

Selv om Brikmar i sommer avdramatiserte det hele, ble det tidligere i høst kjent at Birkmar ønsker økonomisk kompensjasjon, og neste år møtes de to i retten.

- Jeg synes det er forferdelig trist. Friedrich og jeg var veldig gode venner og et uslåelig team. Men så begynte det å skjære seg de siste to årene, og det siste året var et rent mareritt. Jeg ble misrepresenter til de grader. Folk fikk ikke tak i meg og trodde jeg var en diva uten like, forteller Jan Thomas til Du - Denne uken.

- Jeg synes det er synd at Jan Thomas er så usakelig og bitter på denne situasjonen. Det er naturlig at man utviklier forskjellige verdigrunnlag med tiden, sier Birkmar.

En påstand Jan Thomas på ingen måte er enig i.

- Jeg er ikke bitter eller sint, og ønsker Friedrich lykke til videre, sier han til Du-Denne uken.¨

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Birkmar har aldri likt meg