- Det var et lite bryllup med 150 gjester

Norgesvennen og «Twilight»-stjernen Jackson Rathbone er nå en gift mann.

BODDE I NORGE: Fra 1992 til 1995 gikk Jackson Rathbone på den internasjonale skolen i Stavanger. Grunnen var at faren hans jobbet for oljeselskapet Mobil Oil og var utplassert i Norge.  Foto: All Over
BODDE I NORGE: Fra 1992 til 1995 gikk Jackson Rathbone på den internasjonale skolen i Stavanger. Grunnen var at faren hans jobbet for oljeselskapet Mobil Oil og var utplassert i Norge. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av de siste to årene har skuespilleren og musikeren Jackson Rathbone (28) rukket å treffe kvinnen i sitt liv, få barn og gifte seg.

- Vi er begge spontane mennesker. Jeg vil ikke kalle oss bohemer, men vi er begge kunstneriske, har Rathbone tidligere fortalt til People.com.

I 2011 var det kjærlighet ved første blikk da kjekkasen, som er best kjent for rollen som Jasper Hale i «Twilight», møtte Sheila Hafsadi i Florida - hvor han holdt konsert med bandet «100 Monkeys».

- Det var et av disse øyeblikkene. Jeg hadde alltid trodd på kjærlighet ved første blikk, men aldri opplevd det før, sa han til nettstedet.

For 15 måneder siden ble paret foreldre til sønnen Monroe Jackson Rathbone IV, og søndag giftet de seg i Los Angeles, bekrefter Rathbones talsperson til People.

NORGESBESØK: I fjor gjestet Rathbone og Nikki Reed Senkveld i forbindelse med premieren av «Twilight»: Breaking Dawn Part 2». Foto: FameFlynet
NORGESBESØK: I fjor gjestet Rathbone og Nikki Reed Senkveld i forbindelse med premieren av «Twilight»: Breaking Dawn Part 2». Foto: FameFlynet Vis mer

- Det var et lite bryllup med rundt 150 gjester, forteller en kilde.

LES OGSÅ: Ashley Greene kom hånd i hånd med ny mann

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer