- Det var et intimt øyeblikk

Else Kåss Furuseth og Alexandra Joner forteller om sin hete scene.

SEOGHØR.NO: Alexandra Joner (24) er for tiden aktuell med låta «Tap Dance», og var i den forbindelse med på TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» i oktober.

I sketsjen «Tett på med Else» ble hun intervjuet av Else Kåss Furuseth (34), mens hun kledde av henne og simulerte lesbisk sengeaktivitet.

På Se og Hørs kjendisgalla fortalte Joner at hun syntes hendelsen var svært komisk.

- Jeg lo meg skakk i hjel, det var jo helt hysterisk å ha Else oppå seg mens hun skulle stille seriøse spørsmål. Jeg hadde latterkrampe rett og slett.

TORSDAG KVELD: Johan Brungot, Else Kåss-Furuseth, Mikkel Niva, Sigrid Bonde Tusvik og Anders Nilsen på TV 2 Høstlansering i Bergen.  Foto: Stella Pictures
TORSDAG KVELD: Johan Brungot, Else Kåss-Furuseth, Mikkel Niva, Sigrid Bonde Tusvik og Anders Nilsen på TV 2 Høstlansering i Bergen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Else Kåss Furuseth forteller til Seoghør.no at dette er helt vanlig for henne.

- Det er jo sånn vi gjør det i «Torsdag kveld», vi liker å bli kjent med folk. Det har jo også Jan Thomas kjent på kroppen, bokstavlig talt. Folk er villig til å gjøre overraskende mye, så det var et intimt møte. Mange har intime møter på privaten, jeg tar det på TV.

- Blir du noen ganger selv pinlig berørt?

- Nei, hvis jeg har en mistanke om at det blir gøyalt, så gjør jeg det.

LES OGSÅ: Blant verdens vakreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.