- Det var et helvete

Fotograf Marcel Lelienhof innrømmer at det kan bli krangling når han jobber med kona Mia Gundersen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag ble Petter Stordalen og Choice Hotels «Thief project - Rom 13» lansert, der kjendiser som Magne Furuholmen, Tooji Keshtkar og Geir Lippestad lar seg portrettere til inntekt for Røde kors-initiativet Nettverk etter soning.

Portrettene er tatt av fotografen Marcel Lelienhof (46), som også har jobbet med sin berømte kone Mia Gundersen (50) i Stordalen-prosjektet.

- Jeg er veldig fornøyd med bildet. Jeg har jo en meget dyktig mann som jeg er veldig stolt over. Jeg synes alle disse bildene som han har tatt bare er helt fantastiske, sier Mia Gundersen til Seoghør.no.

Mia latt seg fotografere av ektemannen i en årrekke, og de to innrømmer at det å være et ektepar på fotosettet av og til kan føre til krangling.

Portrettene i Rom 13 ble tatt i et provisorisk hotellrom i en iskald lagerbygning på Tjuvholmen i Oslo, og Marcel forteller at fotoshooten med kona ble en real utfordring.

- Det var et helvete her. Mia kom inn og så rommet og sa «Fy faen. Dette er ikke noe fint rom, jeg vil ikke være her». Så måtte jeg ringe til Choice og så måtte vi dekke til rommet med hvite laken, sier Marcel spøkefullt om konas bilde, der hun egentlig ville ha hvite laken for å symbolisere en ny start.

- Vanligvis går det veldig fint, men hun har blitt storforlangende opp gjennom livet fordi hun er blitt godt vant. Men hun er veldig flink, og ser bra bilder. Det har blitt litt for lite av det i det siste, sier Marcel til Seoghør.no.

Selv om det ble litt småkrangling under fotoshooten forteller ekteparet at de ikke er spesielt kranglete av seg til daglig.

- Vi er jo vestlendinger, så det går fint. Hun er ikke fotball-fan, så da slipper vi å krangle om det hvertfall. Vi ser hverandre nesten ikke. Det er også en greie. Vi møtes i døra og sier hei. Vi har det veldig greit. Vi er ikke så veldig kranglete, faktisk. Det kan godt henne vi har helt andre ting som ikke fungerer helt som det skal, men sånn er livet. Ingen er perfekte, men man gjør så godt man kan, sier Mia og Marcel til Seoghør.no.

«Thief project - Rom 13» går ut på å ta valg i livet som kan være tøffe, noe Mia innrømmer at hun har måttet gjøre flere ganger opp gjennom karrieren. Og Mia takker ektemannen Marcel for at han alltid er der for henne i vanskelige situasjoner.

- Hans støtte i livet mitt er uvurderlig fordi han er en klok mann. Jeg får veldig gode råd når jeg trenger det og jeg får lov til å ha det vondt når jeg har det vondt. Å bare vite at et menneske er der da og er der hundre prosent, det betyr utrolig mye.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her får gjestene strippesjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer