SAMMENBRUDD: Mischa Barton ble tvangsinnlagt på psykiatrisk klinikk etter et "medisinsk anfall" i slutten av juli.  Foto: Stella Pictures
SAMMENBRUDD: Mischa Barton ble tvangsinnlagt på psykiatrisk klinikk etter et "medisinsk anfall" i slutten av juli. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det var et helvete

Mischa Barton brøt fullstendig sammen. Nå skylder hun på visdomstennene...

SEHER.NO: Det var i slutten av juli at tidligere "O.C"-stjerne Mischa Barton (23) måtte tvangsinnlegges på en psykiatrisk klinikk som følge av "medisinske problemer".

Politiet ble tilkalt til hennes millionvilla i Hollywood, etter at skuespillerinnen angivelig skal ha fått et slags anfall.

- Vi assisterte henne i et medisinsk ærend og tok henne på sykehus, fortalte en talsperson etter hendelsen.

"Anfallet" førte til at Mischa ble innlagt i 72 timer, og skuespillerinnen skal ha vært helt rabiat da hun ble hentet av legepersonell.

- Det her var gøy, takk for alt! skal hun ha skreket i det hun forsvant inn i ambulansen.

I ettertid har venner av skuespillerinnen uttrykt stor bekymring for hennes helse, og flere har hevdet at skuespillerinnen både sliter med store narkotikaproblemer og selvmordstanker.

Som følge av "kaoset" måtte innspillingen av Mischas nye serie "The Beautiful Life" utsettes, og produsentene skal ha uttrykt stor misnøye med skuespillerinnen.

I et ferskt intervju benekter imidlertid Mischa at et ordinært mentalt sammenbrudd var årsak til innleggelsen, skriver Us Magazine.

Skuespillerinnen hevder nemlig at en mislykket operasjon av visdomstennene førte til anfallet.

- Det var et mareritt. Jeg har aldri har gjennomgått kirurgi før - alt gikk galt og jeg måtte gjennom en operasjon til, og det hele holdt på å ødelegge innspillingen. Det var et mareritt for meg, for jeg taklet ikke tanken på ikke å rekke det. Så med all reisingen, operasjonene og forberedelsene til showet, var det helvete, sier hun.

Det verste med det hele skal imidlertid ha vært at hun ikke fikk ordentlige smertestillende.

- Jeg kunne ikke få skikkelig smertestillende, fordi jeg ikke kunne ta de mens jeg filmet, sier hun.

Skuespillerinnen innrømmer imidlertid at det hele ble litt mye for henne.

- Jeg opplevde en tøff tid hvor alt ble litt for mye for meg. Det var som en perfekt storm, alt skjedde på én gang. Jeg var litt "nedfor" når det gjaldt alt mulig en stund, sier hun.

Hun beskriver også "anfallet" som førte til innleggelsen som ganske ille.

- Det var ganske ille. Det varte ikke så lenge... noen ganger må man bare nå bunnen og bli superstressa for at ting skal ordne seg igjen. Jeg ble kjempestressa og klarte ikke takle alt. Nå føler jeg at jeg har kontroll igjen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Frykter nytt sammenbrudd