SNAKKER UT: Raphael Poirée forteller til NRK om den tøffe tiden etter den alvorlige ulykken han ble utsatt for i romjulen.
SNAKKER UT: Raphael Poirée forteller til NRK om den tøffe tiden etter den alvorlige ulykken han ble utsatt for i romjulen.Vis mer

- Det var et helvete

Raphael Poirée snakker ut om den tunge tiden etter ulykken.

SEHER.NO: I romjulen kom sjokknyheten om at det hadde gått galt for Raphael Poirée (35), da den tidligere skiskytterstjernen ble skadd i en ulykke med en firehjuling hjemme i Eikelandsosen i Hordaland.

Poirèe skal han ha kjørt seg fast i en snøfonn, for så ha fått kjøretøyet over seg. Den ene datteren skal ha vært med på ferden. Poiree ble fraktet til Haukeland sykehus med alvorlige ryggskader.

Nå snakker han for første gang ute etter ulykken, og til NRK forteller sportshelten  - som nettopp har lært seg å gå igjen - at dagene etter ulykken var usikre.

- Jeg tenkte på at dette kunne gå galt, men med tre barn kan du ikke tenke slik, sier han.

Poirée har tatt av ti kilo, og klarer nå bare å løfte ett kilo med den ene hånda. Ifølge NRK var det den ekstremt gode fysikken hans som berget skiskytterstjernen.


- Når jeg tenker 15-20 dager tilbake, var det et helvete. Etterpå har alt vært bonus. Når jeg våkner om morgenen, kjenner jeg at det går bedre og bedre dag for dag. Det er som å vinne i OL-gull, sier han til NRK.

Da det var på det tyngste, og han følte at kroppen og hjertet var trøtt, tenkte han også på at livet snart kunne være slutt.

- Jeg tenkte faktisk på å legge meg og stoppe alt noen ganger. Men med tre barn og Liv Grete er det ikke lov å tenke slik. Jeg måtte kjempe, og jeg kjempet og kjempet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Jeg tenker på Liv Grete