- Det var et grusomt øyeblikk

Henriette Steenstrup avslører sitt flaueste TV-øyeblikk noensinne.

SEOGHØR.NO: Henriette Steenstrup (40) er en av landets mest kjente komikere, og har vært med på mye forskjellig.

Men til Seoghør.no forteller hun at det er en episode som skiller seg kraftig ut.

- I TV-sammenheng så var det når jeg var stunt-reporter i kanalen «Metropol». Jeg skulle stunte når Bill Clinton var på besøk, men så hadde vi ikke fått akkreditering. Da skulle vi liksom lage noe gøy ut av at vi ikke var der det skjedde, og det var grusomt, forteller komikeren.

PENE: Else Kåss Furuseth (t.h.) og Henriette Steenstrup ankommer utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Foto: NTB scanpix
PENE: Else Kåss Furuseth (t.h.) og Henriette Steenstrup ankommer utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Da stod jeg og ropte til fotografen: - Kan vi late som om linken ikke virker! Vi hadde ikke noe komme med i det hele tatt liksom, det var så fælt, ler Henriette.

Den tøffe komikeren kan virke upåvirket av hva folk mener om henne, men til Seoghør.no avslører hun at det overhodet ikke er tilfelle.

- Men det som er flaut med det jeg driver med, som liksom skal være morsomt, er hvis det ikke er noe gøy. Det er dumt, da blir man litt lei seg, sier hun alvorlig.

- Blir du flau privat da?

MED PÅ MYE: Jan Gunnar Røise, Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Henriette Steenstrup og John Brungot fra 2012, da de alle var med på  «Torsdag kveld fra Nydalen».
MED PÅ MYE: Jan Gunnar Røise, Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Henriette Steenstrup og John Brungot fra 2012, da de alle var med på «Torsdag kveld fra Nydalen». Vis mer

- Ja, hele tiden. Dette for eksempel, er kjempeflaut, ler Steenstrup.

- Vil ta mindre plass privat

Når det kommer til sosiale settinger privat, hevder Steenstrup at hun prøver å holde seg litt mer i bakgrunnen enn hun gjør på TV og på scenen.

- I sosialt lag så prøver jeg i hvert fall å tenke at noen andre skal få lov å dra den langt og prate, forteller hun lattermildt til Seoghør.no.

Se video med Henriette Steenstrup øverst i saken!

PROFT PAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har ingen problemer med å skille jobb og privatliv. Her er de i bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård i august 2014.  Foto: Andreas Fadum
PROFT PAR: Ekteparet Fridtjov Såheim og Henriette Steenstrup har ingen problemer med å skille jobb og privatliv. Her er de i bryllupet til Christian Skolmen og Isabell Ødegård i august 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Henriette Steenstrup er gift med skuespiller Fridtjov Såheim (47), som hun har sønnen Billy og datteren Ebba med.

I fjor høst fortalte Såheim til Seoghør.no at han ikke har problemer med å se kona utagere på TV-skjermen.

- Jeg skiller jo veldig mellom henne profesjonelt og privat. Jeg tror alle oppegående mennesker forstår at jo drøyere du er på skjermen, jo mindre drøy er du kanskje virkeligheten, påpekte «Frikjent»-skuespilleren dengang.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner risikerer ett år i fengsel