- Det var et ensomt liv

Ole Gunnar Solskjær forteller at han har vært egoistisk, ensom og har hatt dårlig selvtillit, men i dag er han søkkrik.

SØKKRIK: Ole Gunnar Solskjær har en formue på over 100 millioner kroner.  Foto: Seher.no
SØKKRIK: Ole Gunnar Solskjær har en formue på over 100 millioner kroner. Foto: Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tidligere «Manchester United»-spiller Ole Gunnar Solskjær (38) og kona Silje Lyngvær flyttet tilbake til Norge i fjor, etter 15 år i Manchester, hvor han har spilt for fotballaget «Manchester United» i over 11 år. Nå snakker Ole Gunnar ut om årene som fotballspiller og forteller at han har vært egoistisk, ensom og har hatt dårlig selvtillit. I dag er han imidlertid søkkrik.

- Jeg har ofret ganske mye og jeg har stått over mye fordi det kunne ha påvirket meg før kampene på lørdagen, sier Ole Gunnar til Dagbladet magasinet.

Videre forteller han at han aldri sov hjemme med kona i dagene før en fotballkamp.

- Jeg lå fortsatt på enerom på hotell om nettene før hver hjemmekamp. Jeg var mye ute og reiste, mye borte. Det var et ensomt liv. Jeg gjorde det jeg ble fortalt. Trente, spiste og la meg når de sa jeg skulle gjøre det, sier han ærlig.

Den tidligere fotballstjernen forteller at han skrev en mental treningsdagbok og en dag skrev han «Nå har jeg fått nok av dårlige prestasjoner og dårlig selvtillit. Det skal jeg gjøre noe med».

- Jeg lo da jeg leste det nå, men det er fantastisk hva selvtillit har å si. Jeg hadde dårlig selvtillit, tenkte veldig mye i perioder.

Ole Gunnar Solskjær blir av mange kalt verdens mest berømte nordmann, og forteller selv at navnet hans ofte blir assosiert med Norge.

- Mange sier til meg at uansett hvor de har vært i verden, hvis de sier de kommer fra Norge, så svarer folk «Manchester United, Solskjaer».

38-åringen sier videre at han har blitt mer voksen, fått mer selvtillit og har mye mer tro på seg selv. Fotballkarrieren har så langt sikret ham en formue på rundt 100 millioner kroner.

- Det er mange ting jeg ikke trenger å gjøre lenger, jeg har nok penger til å ligge på stranda og kose meg resten av livet, men det ville føltes meningsløst ganske fort.

Silje og Ole Gunnar ble sammen den sommeren han kom hjem fra militæret og har holdt sammen siden. Sammen har de ungene Noah (11), Karna (7) og Elijah (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Flytter hjem til nyttår!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer