Martin Ødegaard og Helene Spilling:

- Det var et enkelt valg

Pengene ruller inn for landslagskapteinen. Nå tjener han nesten like mye som Erling Braut Haaland.

SMASK: Martin Ødegaard har fått smaken på livet i London og har skrevet ny kontrakt med Arsenal. Kjæresten Helene Spilling bor i Norge og er i full sving med Skal vi danse, men er selvsagt blitt Arsenal-fan. Foto: Skjermdump fra Instagram
SMASK: Martin Ødegaard har fått smaken på livet i London og har skrevet ny kontrakt med Arsenal. Kjæresten Helene Spilling bor i Norge og er i full sving med Skal vi danse, men er selvsagt blitt Arsenal-fan. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Martin Ødegaard (24) har god grunn til å glise om dagen. Han er lykkelig forelsket i Helene Spilling (27), er kaptein i toppklubben Arsenal FC og på det norske landslaget.

Nå er det klart at han blir værende i London de neste fem årene. Han har nemlig undertegnet en ny avtale med Premier League-klubben.

Ifølge den anerkjente The Athletic-journalisten David Ornstein vil Ødegaard nå tjene best i Arsenal.

Ifølge Daily Mail skal han heretter ha en ukelønn på fire millioner kroner! Eller rundt regnet 200 millioner i året. Ikke verst for en 24-åring.

TAUS: Helene Spilling gir ikke mye til svar da hun får spørsmål om Martin Ødegaard. Video: Kine Falch. Reporter: Thea Hope Vis mer

Klubben bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag. Det skal ifølge engelske medier dreie seg om en femårskontrakt. I løpet av de fem årene vil Martin trolig passere en milliard kroner i lønn. I tillegg kommer alt av personlige sponsor-avtaler.

Martin ble hentet til Arsenal fra Real Madrid i 2021. Siden har han blitt kaptein for storlaget, og han er en av manager Mikel Artetas aller mest betrodde menn.

- Historien min er kanskje litt annerledes enn andre sin, siden jeg har flyttet rundt til forskjellige klubber siden jeg var 16 år. Siden den første dagen jeg kom hit, har jeg følt meg bra i Arsenal, og dette er definitivt hjemmet mitt nå, sier Martin i en uttalelse, gjengitt av Dagbladet.

Martin Ødegaard var på plass i Oslo. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg vil bare si takk til alle som jobber i klubben og selvfølgelig til våre fantastiske supportere. Jeg skal fortsette å gi alt for å bringe suksess til denne klubben i årene som kommer. Jeg er veldig glad og stolt, og har en veldig god følelse etter å ha bundet meg her enda lenger. Her har jeg følt meg hjemme fra dag én. Det var et enkelt valg, fortsetter han.

Ødegaard begynte karrieren i Strømsgodset, før han ble kjøpt av Real Madrid i 2015. I Madrid-årene ble det flere utlån - til Heerenveen, Vitesse og Real Sociedad, før han endte opp i Arsenal.

Midtbanestjernen har 53 landskamper og tre mål for Norge.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer