Rihanna:

- Det var et bra forhold, men det er over

Sangstjernen skal ha gjort det slutt med kjæresten.

BRUDD? Sangstjernen Rihanna skal ha blitt singel igjen etter å ha vært sammen med Hassan Jameel det siste året. Foto: NTB scanpix
BRUDD? Sangstjernen Rihanna skal ha blitt singel igjen etter å ha vært sammen med Hassan Jameel det siste året. Foto: NTB scanpix Vis mer

Helt siden 2016 har sangstjernen Rihanna (30), eller Robyn Rihanna Fenty som hun egentlig heter, vært sammen med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel.

Forrige måned snakket hun for første gang om forholdet i et intervju med Vogue.

- Jeg pleide å få veldig dårlig samvittighet hvis jeg tok meg tid til å gjøre andre ting en jobb, men jeg tror også at jeg ikke hadde møtt noen som var verdt det før nå, sa hun den gang, ifølge Daily Mail.

Nå melder imidlertid flere utenlandske nettsteder at forholdet er over. Ifølge Harper's Baazar skal årsaken være at sangstjernen er lei av menn.

- Det var et bra forhold, men det er over. Rihanna knuste hjertet hans. Det er det hun alltid gjør - knuser menns hjerter. Rihanna ble bare lei, sier en kilde.

30-åringen går inn i en travel tid nå, med både premieren av filmen «Ocean's 8», og i tillegg slipper hun undertøyskolleksjonen Savage & Fenty.

Hun skal derfor ha innsett at hun ikke har tid til å date, ifølge nettstedet.

Verken Rihanna eller Hassan Jameel har kommentert bruddryktene.

STOLT PRISVINNER: Da popstjerna Rihanna mottot Harvards humantiære pris, la hun vekt på at alle, uansett bakgrunn eller økonomiske situasjon, kan hjelpe andre. Du må bare begynne med å hjelpe én. Video: CNN Vis mer

Snakket om bryllup

Det var i juni i fjor at spekulasjonene rundt den nye romansen til Rihanna virkelig satte i gang, da hun og Hassan ble observert kysse opptil flere ganger under en romantisk ferie i Spania.

I desember skapte duoen igjen overskrifter da det ble spekulert i om de planlegger bryllup, etter at Hassan skal ha fridd i hemmelighet.

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid, fortalte en kilde til Radaronline den gang.

- Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før, sa kilden til nettstedet.

Rihanna og Hassan holdt hele veien en lav profil.

Hassan - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radaronline - skal nemlig være kjent for å sky offentligheten.

Ikke lenger venner

Mange fans har for øvrig lenge hatt et håp om at Rihanna en dag vil finne lykken med den populære artisten Drake (31).

Lenge har nemlig Drake stadig plantet små kjærlighetsfrø og erklæringer til popsangeren. Blant annet under MTV Video Music Awards da han omtalte henne som «en jeg har vært forelsket i siden jeg var 22 år gammel», da han overrakte en pris til sangeren.

I intervjuet med Vogue forklarte Rihanna at forholdet har tatt en helt annen retning den siste tiden.

- Vi er ikke venner lenger, men vi er ikke akkurat uvenner heller, uttalte hun i intervjuet, ifølge People.

Rihanna og Drake hadde lenge et av-og-på forhold, men duoen gjorde det sist slutt i starten av 2016.

- Moren til Rihanna, Monica Braithwaite, synes at Drake er overvurdert og at han er for svak for jenta hennes, sa en kilde til nettstedet, ifølge Rumorfix.no.

Da det tidligere paret opptrådte under Brit Awards kort tid før bruddet, beviste de at de hadde sterke følelser for hverandre.

- Drake er svært betatt av Rihanna, og hun har ham rundt lillefingeren. Hun elsker utfordringer, men Drake gir henne ingen, sa en kilde ifølge Inquisitr.

- Tenkte på å ta livet mitt

Den prisbelønte sangeren var også i et svært profilert forhold med artisten Chris Brown (29), men i 2009 skapte det daværende paret overskrifter internasjonalt, etter at det ble kjent at han hadde banket henne opp etter en fest.

Bildene av en skamslått Rihanna, som ble lekket fra politiet til nettstedet TMZ, sjokkerte en hel verden.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi.

Besøksforbudet ble senere modifisert, slik at de to kunne dukke opp på prisutdelinger sammen.

- Jeg følte meg som et jævla monster. Jeg tenkte på å ta livet mitt og alt mulig annet. Jeg klarte ikke å sove eller spise. Alt jeg gjorde var å røyke meg høy, har Brown sagt om hendelsen, ifølge Contactmusic.com.

Forholdet deres fikk en dramatisk slutt vinteren 2009, men fire år senere ble det kjent at paret hadde funnet tilbake til hverandre. Rihanna og Chris Brown datet noen måneder i 2013, før de gikk hver til sitt for godt.

LES OGSÅ: - Vi skal dele resten av livet vårt sammen