FIKK INSTRUKSER: - Jørgen fortalte meg da vi var på vei ut dit at han hadde hatt så vondt av meg den dagen, men at han hadde fått instrukser om å avvise meg den kvelden, sier Elin Synnøve Bråthen. Foto: TVNorge
FIKK INSTRUKSER: - Jørgen fortalte meg da vi var på vei ut dit at han hadde hatt så vondt av meg den dagen, men at han hadde fått instrukser om å avvise meg den kvelden, sier Elin Synnøve Bråthen. Foto: TVNorgeVis mer

- Det var et avtalt spill

Den pinlige situasjonen var sleipt utført, mener "Ungkaren"-deltageren.

SEHER.NO: Torsdagens første av to "Ungkaren"-episoder startet tøft for Elin Synnøve Bråthen (39). Den flotte Sørreisa-kvinnen prøvde nemlig gjentatte ganger å få kontakt med årets ungkar, Jørgen Festervoll (30), for å få ham med seg på tomannshånd - uten hell.

Isteden virket Jørgen kald som en fisk og ignorerte henne totalt - for deretter å gladelig takke ja til samme type invitasjon fra de andre. Til Seher.no innrømmer Elin Synnøve at hun tok seg nær av situasjonen - noe som også kom klart fram på TV-skjermen.

Senere - da "Ungkaren" skulle si adjø til damene - spurte han plutselig Elin Synnøve om hun hadde lyst til å være med ut en tur. Litt senere satt de i en "paviljong" med massevis av romantiske lys og en sofa der de kunne prate litt. Det hele var et planlagt stunt - fra produksjonens side, avslører Elin.

- Det var et avtalt spill. Jørgen fortalte meg da vi var på vei ut dit at han hadde hatt så vondt av meg den dagen, men at han hadde fått instrukser om å avvise meg den kvelden. Noe som skulle munne ut i denne overraskelsen, forteller hun til Seher.no.

39-åringen tror hun vet hvorfor det var akkurat henne som skulle ende opp i denne ufrivillige rollen.

- De så nok at jeg er en åpen person. Andre gir kanskje ikke så mye av seg selv, mens man kan lese meg som en åpen bok. Derfor fulgte de også veldig tett på meg med kameraene når han avviste meg, de hadde nok planlagt at her var det noe å hente. Det var skikkelig sleipt, smiler hun.

Til slutt fikk hun altså praten hun ville ha med Jørgen, en prat som var svært oppløftende sammenlignet med hva hun hadde opplevd tidligere på kvelden. Men i episoden etterpå ble hun sendt rett hjem fra Sør-Afrika - selv etter en romantisk pianodate med 30-åringen fra Asker.

- Etter overraskelsesdaten ved pianoet, følte jeg meg faktisk trygg på at jeg fikk være med videre - i den grann det går an å føle seg trygg i en sånn setting. Når jeg likevel ble sendt hjem, kunne jeg jo ikke gjøre annet enn å godta det. Jeg følte i hvert fall at vi hadde en god kjemi, men det betyr vel bare at han fant enda bedre kjemi med de andre.

- Ble du forelsket i Jørgen?

- Å bli forelsket på en slik måte, er liksom ikke helt meg. Jeg trengte nok mer tid, men jeg innrømmer gjerne at jeg var betatt av ham - han var jo tiltrekkende. Derfor holdt jeg meg også litt tilbake, men det var vel kanskje helt feil tenkt. Uansett, jeg føler vel at jeg gikk ut med stil, smiler Elin Synnøve Bråthen til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sykdommen gjør henne syltynn