Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Det var et 12-årig helvete

Det skal ha stormet privat for det tidligere stjerneparet.

- ET HELVETE: Brad Pitt og Angelina Jolie fremsto som et solid par i offentligheten, men privat skal det ha vært turbulent. Foto: Carl Court / NTB scanpix
- ET HELVETE: Brad Pitt og Angelina Jolie fremsto som et solid par i offentligheten, men privat skal det ha vært turbulent. Foto: Carl Court / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Bruddet mellom stjerneparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (42) smalt som en bombe i fjor sommer, bare to år etter bryllupet.

Brad og Angelina, som var kjærester i 12 år, har barna Maddox (14), Pax (12), Zahara (10), Shiloh (9) og tvillingene Knox og Vivienne (7) sammen.

I det offentlige fremsto Brad og Angelina som et stabilt par, men i kulissene skal historien ha vært en annen.

- Gift fra starten av

Det amerikanske bladet Star skriver at Brad har gått i terapi etter bruddet, og at han i ettertid har kommet frem til at forholdet var dømt til å briste fra starten av.

HOLLYWOODS HETESTE: Brad Pitt og Angelina Jolie var lenge et av Hollywoods definitive stjernepar. Foto: NTB scanpix
HOLLYWOODS HETESTE: Brad Pitt og Angelina Jolie var lenge et av Hollywoods definitive stjernepar. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De hadde ingenting til felles unntatt fantastisk sex. Brad har sittet oppe mange søvnløse netter og gått igjennom det som har skjedd. Han har også analysert forholdet i terapi. Han har innsett at forholdet med Angelina var forgiftet fra starten av, sier kilden til magasinet.

Brad er brettet utover forsiden med overskriften «Mine 12 år i helvete med Angelina». Kilden hevder blant annet at Angelina prioriterte barna fremfor ektemannen.

- Hans demoner tok overtak ... Angelina pleide å være så spennende, men etter at de hadde fått seks barn sammen, var Angelina så sliten at Brads behov ble satt til side, sier han.

Derimot skal livets tilstand ha bedret seg for Brad, og han skal ha gått seg til et år etter det vonde bruddet:

- Brad føler seg endelig som sitt gamle jeg igjen.

Verken Brad eller Angelina har kommentert bladets påstander.

Tok bladet fra bunnen

Brad Pitt og Angelina Jolie holdt seg stille etter skilsmissen, men i mai tok førstnevnte omsider bladet fra munnen.

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet GQ om hvordan han hadde forandret seg etter at Angelina gikk ifra ham.

I sitt første intervju etter bruddet avslørte skuespilleren at han hadde kuttet alkoholen og at han gikk jevnlig til psykolog.

DEN GANG DA: Brad Pitt og Angelina Jolie med fem av ungene. Foto: NTB scanpix
DEN GANG DA: Brad Pitt og Angelina Jolie med fem av ungene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Filmstjernen var også bekymret for at ungene skulle tro på ryktene som verserte etter bruddet.

- Jeg var redd for at barna skulle tro på det, og at vennene deres skulle stille for mange spørsmål. Selvsagt var mesteparten falske rykter som ble skrevet for å selge. Det såret meg, sier han.

LES OGSÅ: Slik blir filmen om OL-dramaet på Lillehammer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer