- Det var en voldsom overgang

Gullruten-nominerte Freddy dos Santos synes programlederrollen er en utfordring. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For under to år siden tok tidligere VIF-spiller Freddy dos Santos (36) det store skrittet fra fotballbanen til TV-skjermen. Nå er «Amazing Race»-programlederen og Rubicon TV nominert til den gjeve TV-prisen Gullruten, i kategorien «beste reality-konkurranse».     - Det er veldig gøy. Jeg har jo ikke vært med på dette før, så jeg er stolt som bare det. Det var utrolig gøy å være med på og en fantastisk gjeng å jobbe med, så det her er det mange som fortjener, understreker han overfor Seoghør.no. «The Amazing Race» er inne i sin annen sesong på TV 2, noe som betyr at den tidligere fotballstjernen har hatt tid til å bli litt varm i trøya foran kamera. Men 36-åringen legger ikke skjul på at den nye TV-karrieren har bydd på utfordringer. - Det var for så vidt en voldsom overgang. Jeg er jo vant til å prestere i en slags offentlighet i fotballen óg, men her blir man stående foran der litt alene. Selv om man vet alt som foregår bak kamera, alle som legger masse innstas inn i det, så blir man knyttet veldig opp mot programmet som enkeltperson og det var litt annerledes. Freddy dos Santos omtaler «Amazing Race»-jobben som morsom, først og fremst, selv om han også har kjent på nervene.   - Det var en utfordring og så var det noe nytt. Så man er alltid litt spent og kanskje litt nervøs til tider, innrømmer han. Se hele intervjuet med Freddy dos Santos øverst i saken! «The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 onsdager klokken 20.00. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her! LES OGSÅ: - Kanskje jeg møter veggen igjen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer