FIKK EN DATTER: Eva Amurri, kjent fra blant annet «Californication», «How I Met Your Mother» og «New Girl», og ektemannen Kyle Martino har blitt foreldre. Paret har vært gift siden 2011. Foto: All Over Press
FIKK EN DATTER: Eva Amurri, kjent fra blant annet «Californication», «How I Met Your Mother» og «New Girl», og ektemannen Kyle Martino har blitt foreldre. Paret har vært gift siden 2011. Foto: All Over PressVis mer

- Det var en veldig, veldig intens opplevelse

Susan Sarandon var til stede under skuespillerdatterens hjemmefødsel.

SEOGHØR.NO: I februar avslørte skuespilleren Eva Amurri Martino (29) at hun og ektemannen Kyle Martino (33) ventet sitt første barn sammen.

Lørdag 9. august kom datteren Marlow Mae til verden - 11 dager før termin.

Evas mor, Hollywood-stjernen Susan Sarandon (67), var på plass under fødselen som fant sted hjemme i parets bolig i California.

- Jeg har elsket å jobbe, leke og reise med min datter, men ingenting hadde forberedt meg på å se fødselen til Marlowe. Hun var en kriger og jeg er så stolt av å være moren hennes og å være en del av det vakre nye barnet, forteller Sarandon til People.com.

Eva var også veldig glad for at moren, som nekter å bli kalt for bestemor, fikk ta del i den uforglemmelige hendelsen.

- Det var fantastisk å ha henne der, sier Amurri til nettstedet.

- Jeg følte meg veldig heldig som fikk ha den type fødsel som jeg ønsket meg og at det ikke var noen komplikasjoner, fortsetter hun.

Lille Marlow kom til verden med vid åpne øyne som stirret rett på den nybakte moren.

- Jeg ble fullstendig betatt med det samme, minnes «Californiacation»-stjernen.

- Fødselen var en veldig, veldig intens opplevelse, men da hun kom ut føltes det som om jeg kunne gjøre det om igjen rett etterpå.

PÅ SKJERMEN: I TV-serien Californication spilte Amurri en stripper som hadde et forhold til Hank Moody - spilt av David Duchovny.
PÅ SKJERMEN: I TV-serien Californication spilte Amurri en stripper som hadde et forhold til Hank Moody - spilt av David Duchovny. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg fikk vite om babyen i en e-post