- Det var en veldig vanskelig tid

Tvillinggraviditeten ble en kamp for Mariah Carey.

<strong>UKOMFORTABELT:</strong> Å være gravid med tvillinger var en svært ukomfortabel følelse for sangeren. Foto: All Over Press
UKOMFORTABELT: Å være gravid med tvillinger var en svært ukomfortabel følelse for sangeren. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mariah Carey (41) hevder graviditeten var vanskelig fordi det var så ukomfortabelt å ha tvillinger i magen. Det sier hun i et intervju ifølge nettstedet Female First.

I slutten av april ble Carey og ektemannen Nick Cannon foreldre til tvillinger, da Moroccan Scott og Monroe kom til verden.

- Å være gravid med tvillinger er annerledes enn noe annet. De sa alltid til meg: «Det er så verdt det.», men jeg tenkte: «Det er lett for deg å si, det er ikke du som har disse store føttene». Det viste seg å være en veldig vanskelig tid, forteller Carey.

Ifølge superstjernen var det verst drøye to måneder før fødselen.

- Februar var en blek måned for min del. Jeg følte meg så ukomfortabel.

Det hele ble en kamp for sangeren, som hun til slutt vant, da de friske tvillingene ble født.

- Kroppen min gikk gjennom så mye ved å holde tvillingene inne. Man er nødt til å holde dem inne så lenge som mulig, og ofre seg for dem. Så jeg var bokstavelig talt gravid i 47 uker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjemmer seg etter tvillingfødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer