- Det var en veldig tung tid

OL-mesteren Heidi Løke skriver i sin nye bok at hun mistet lysten til å spille håndball, da kjæresten fikk sparken.

HÅNDBALL-KJÆRESTER: Heidi Løke skriver ifølge Dagblaet i sin nye bok at hun mistet lysten til å spille håndball, da hennes kjæreste Karl Erik Bøhn fikk sparken som trener fra deres felles klubb Larvik. Foto: NTB scanpix
HÅNDBALL-KJÆRESTER: Heidi Løke skriver ifølge Dagblaet i sin nye bok at hun mistet lysten til å spille håndball, da hennes kjæreste Karl Erik Bøhn fikk sparken som trener fra deres felles klubb Larvik. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Løkes overgang fra Larvik håndballklubb til ungarske Györi i 2011 førte til at Larvik-treneren Karl Erik Bøhn - som er samboer med Løke - fikk sparken fra Vestfold-laget.

En av hovedgrunnene skal ha vært at Bøhn ble med til Wien da Løke signerte sin nye kontrakt, uten å informere Larvik-ledelsen

I sin nye bok «Heidi Løke - gi aldri opp», som Seoghør.no skrev om i september,  skriver Løke (29) ifølge Dagbladet at hun mener Bøhn ble urettferdig behandlet, og at hun mistet lysten til å spille håndball:

«Nei dette gidder jeg ikke. Jeg slutter. Setter strek. Jeg kan ikke spille håndball etter dette. I alle fall ikke i Larvik»

Snakket med familien
Til Dagbladet sier Løke at hun til slutt valgte å fortsette å spille ut kontraktstiden etter samtaler med sine nærmeste.

- Det var en veldig tung tid. Jeg var langt nede. Men takket være gode samtaler med mamma og pappa, og andre, så kom jeg på bedre tanker. Hjemme har jeg lært at man ikke skal gi opp, så jeg kom til at det beste jeg kunne gjøre i den situasjonen var å fortsette.

- Dt var vondt og det var mye sinne, men jeg ville vise at jeg var mer profesjonell enn klubben, sier Løke til Dagbladet.

Takker foreldrene
Løke har tidligere sagt til Seoghør.no at hun takker foreldrene Arnt og Hilde for mye av suksessen hun har opplevd på håndballbanen.

Derfor har hun også skrevet om oppveksten sin i boka.

– Både pappa og mamma gjorde alt for at vi skulle ha det bra.   De støttet oss alltid uansett hvilke valg vi tok. Den delen av boka håper jeg kan være til inspirasjon for andre foreldre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pappa hadde tre jobber for å få det til å gå rundt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer