<strong>MED DATTEREN:</strong> Witherspoon er mamma til 12-åringen Ava. Foto: All Over Press
MED DATTEREN: Witherspoon er mamma til 12-åringen Ava. Foto: All Over Press Vis mer

- Det var en ulykkelig tid

Reese Witherspoon snakker ut om det hun kaller en tidlig midtlivskrise.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars i fjor fylte Reese Witherspoon 35 år - og nå er hun åpen om det hun kaller en tidlig midtlivskrise.

Skuespilleren, som både har to barn, Ava (12) og Deacon (8), følte likevel ikke at alt var på plass da hun nærmet seg 35 år. Reese Witherspoon forteller nå at hun snarere var ulykkelig i månedene fram til den store dagen.

- Men da jeg fylte 35, føltes alt mye bedre. Men tiden før var en ulykkelig tid. Det handlet mindre om «hvordan ser jeg ut?», og mer om «hva vil jeg utrette i livet?», «Er dette den karrieren jeg elsker?», «er det denne arven jeg vil gi mine barn?».

Nå forteller skuespilleren i intervjuet med britiske Glamour at hun er over den verste bekymringen, noe også fjorårets ekteskapsinngåelse med Jim Toth har hjulpet til med. Hun tror imidlertid den ulykkelige tiden har gjort henne til et bedre menneske. Hun har følgende å si til kvinner som strever med de samme tankene:

- Du kommer til å komme deg gjennom det. Det høres kanskje enkelt ut, men sånn er det. Du kommer til å bli en annen person, men du blir en bedre person. Se på alle sidene av en sak, og se nøye på din egen atferd. Vær klar på hva slags person du vil være. Skriv så det hele ned. Jeg skulle ønske jeg hadde skrevet ned mer: Alle disse livserfaringene, på godt og vondt, ja, alle disse følelsene.

Witherspoon og Toth giftet seg i mars i fjor, men reiste ikke på bryllupsreise før i juli. Turen gikk den gang til Paris, og fotografene foreviget det da nygifte paret som ikke klarte å holde fingrene fra hverandre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skadet seg igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer