- Det var en traumatisk opplevelse

Realitydeltageren var nær ved å drukne. Se video!

NÆR VED Å DRUKNE: - Jeg holdt på å drukne da jeg var liten. Det har fulgt meg veldig lenge, men jeg har gjort mye for å komme over det, forteller Marit Ferstad Martinsen til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
NÆR VED Å DRUKNE: - Jeg holdt på å drukne da jeg var liten. Det har fulgt meg veldig lenge, men jeg har gjort mye for å komme over det, forteller Marit Ferstad Martinsen til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se Marit fortelle om den dramatiske opplevelsen nederst i saken!

SEHER.NO: Etter å ha vært igjennom flere tøffe oppdrag i norsk natur ryker i kveld den første deltageren ut av «71 Grader Nord» på TvNorge.

De sporty realitydeltagerne har trosset vind og kulde over høyfjellet, hoppet i strikk og levd på lite mat og drikke under svært krevende oppdrag. Men for trønderjenta Marit Ferstad Martinsen har det verste med turene vært kontakten med vann.


- Jeg holdt på å drukne da jeg var liten. Det har fulgt meg veldig lenge, men jeg har gjort mye for å komme over det. Jeg har vært på svømmekursog livredningstest og politiskoletester, så det er ikke helt forferdelig. Men jeg er ikke akkurat superglad i vann, nei, sier Marit til Seher.no.

Hendelsen skjedde da Marit som barn var på et fellesbad sammen med faren og søsteren, og hun forteller at det opplevdes som dramatisk.
 
- Jeg vet ikke om jeg skal si at jeg holdt på å drukne, men det var hvertfall sånn det føltes for meg der og da. Jeg havnet under vann og en som hoppet uti og hentet meg opp igjen, så det var en traumatisk opplevelse, forteller Marit.


Som følge av nesten-drukningen har Marit slitt med vannskrekk i mange år, og hun var derfor i tvil om hun turte å melde seg på «71 Grader Nord».


- Jeg har vært fan av «71 Grader Nord» i veldig lang tid og hadde lyst til å melde meg på. Men jeg holdt litt tilbake fordi jeg har vannskrekk. Jeg unngikk det fordi de gjør så mye i vannet, men så tenkte jeg at dette skal jeg klare. Jeg meldte meg på, og det har vært utrolig å få være med på noe jeg har vært så fan av så lenge, sier Marit til Seher.no.


Hvem som ryker ut av «71 grader nord» ser du på TVNorge mandag klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Det var tøft å reise fra babyen

Se Marit fortelle om den dramatiske opplevelsen her:[obj:media:8904]