AKTUELL: Lise Karlsnes ledet lørdag forrige helg Tønsberg-laget under «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Stella Pictures
AKTUELL: Lise Karlsnes ledet lørdag forrige helg Tønsberg-laget under «Det store korslaget» på TV 2. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det var en stund jul ikke var veldig stas for meg

Lise Karlsnes måtte bli voksen for å sette pris på julehøytiden.

SEOGHØR.NO: Lise Karslnes (32) er for tiden aktuell som dirigent i «Det store korslaget» på TV 2.

I et intervju med magasinet KK denne uken, forteller den profilerte artisten fra Tønsberg hvor lang tid det tok for henne før hun klarte å sette pris på julehøytiden:

- Jeg er skilsmissebarn, så det var en stund jul ikke var så veldig stas for meg. Jeg følte meg dratt mellom mor og far. Det at familien nå kan møtes og være sammen i jula, synes jeg er veldig, veldig fint! Og at jeg i voksen alder har kunnet få stemningen tilbake er magisk. Jeg elsker høytider, forteller hun åpenhjertig.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

32-åringen er samboer med den engelske DJ-en Christopher Waering på Rodeløkka i Oslo, og avslører videre at paret starter ekstra tidlig med julefeiringen.

- Allerede første søndag i advent må juletreet være på plass!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lise Karlsnes er usikker på om hun vil bli mor