- Det var en stor sorg å ikke få flere barn

Maria Montazami og ektemannen Kamran drømte lenge om en ungeflokk på seks.

MÅTTE GI OPP: Maria Montazami forteller om sin store sorg over at hun og ektemannen ikke klarte å få seks barn. Foto: FAME FLYNET
MÅTTE GI OPP: Maria Montazami forteller om sin store sorg over at hun og ektemannen ikke klarte å få seks barn. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den populære svenske Hollywood-fruen Maria Montazami (48) har en stor sorg i livet - at hun ikke fikk flere barn.

Hun og ektemannen Kamran har døtrene Sara, Hanna og Emma, og sønnen Nicholas, men ønsket seg lenge en enda større familie.

For åtte år siden prøvde paret desperat å bli gravide igjen, men innså til slutt at de måtte gi opp håpet om flere barn.

- Vi prøvde i to år. Etter hvert forsøk hadde man et håp, men så kom mensen og man ble helt knekt. Der og da var det en stor sorg for oss. Jeg har vært lei meg så mange ganger over at vi ikke lykkes. Vi ønsket oss virkelig to barn til, forteller hun til svenske Nöjesbladet.

Den søte blondinen understreker likevel at hun er veldig takknemlig over ungene hun fikk, og at hun føler med de som ikke lykkes å bli foreldre til tross for gjentatte forsøk. Nå har drømmen om barn blitt erstattet med drømmen om barnebarn.

- Nå begynner vi å bli gamle, så vi prøver ikke lenger. Men det fantastiske er at vi har fire barn som om noen år kommer til å utvide familien med barnebarn. Det gleder jeg meg veldig til, sier hun til nettstedet.LES OGSÅ: - Egoistiske kvinner vil ende opp ensomme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer