- Det var en spesiell dag å føde ham inn i verden

Stjerneparet jubler av lykke etter å ha blitt foreldre til sin nye hjerteknuser.

BLE FORELDRE: Hilaria Baldwin og Alec Baldwin ble i går foreldre til en liten gutt med navnet Leonardo Angel Charles.   Foto: SipaUSA
BLE FORELDRE: Hilaria Baldwin og Alec Baldwin ble i går foreldre til en liten gutt med navnet Leonardo Angel Charles. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 kunne «30 Rock»-stjernen Alec Baldwin (58) juble over å ha fått sitt første barn med kona Hilaria (32), da datteren Carmen (3) kom til verden. I 2015 fikk de to sønnen Rafael Thomas (2).

Nå har parets tredje barn kommet til verden, Leonardo Angel Charles Baldwin. Det avslører Hilaria selv på sin Instagram. 

På bildet ser hun lykkelig ned på sitt nyfødte sønn og skriver: 

«Vi er så glade for å introdusere dere vår nye baby, Leonardo Angel Charles Baldwin. Det var en så spesiell dag å føde han inn i denne verden».

Ektemannen og skuespiller Alec Baldwin derimot skrev en kort twittermelding om fødselen:

- Leonardo Angel Charles. 12. September. Klokken 18.51. New York City.  

 

Var klar for å utvide familien 

Bare noen timer tidligere ble det knipset et bilde av Alec hvor han dytter sin andre lille gutt, Rafael, i en lekebil. 

Skuespilleren uttalte denne måneden at han lenge har gledet seg til å utvide familien sammen med kona. 

- Jeg dør etter å få et nytt barn med kona mi, fortalte han til People. 

- Jeg elsker henne mer en alt. Jeg elsker familien vår. Jeg er utrolig lykkelig. Jeg har aldri vært så lykkelig i hele mitt liv fortalte han videre.

Trente dager før fødselen

For bare en uke siden delte Hilaria en video av seg selv på sin Instagram, hvor hun kun  iført undertøy  trener på senga med lette vekter. 

Hilaria jobbe til daglig som yogaintstruktør og deler ofte bilder av seg selv, mens hun gjør yogaøvelser. Treningen denne gangen hjalp henne visst nok med å slappe av før fødselen.

«Trener triceps. Tre sett med 15 (repetisjoner). Jeg gjør mine 7 Ibs (3,1kg, rem.anm)», skrev hun i teksten til bildet. 

 

 

Liker å amme utendørs 

I 2015 avslørte Hilaria at hun liker å amme mens hun går utendørs i New York

- Hvis en person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen.. Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta forklarte hun på Instagram.

ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin, har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. 
 Foto: Splash News
ORIGINAL TEKNIKK: Kona til skuespiller Alec Baldwin, Hilaria Thomas Baldwin, har fått oppmerksomhet for måten hun bruker sønnens bæresele på. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: «Mamma Mia»-stjernen er forlovet