- Det var en skremmende opplevelse

NRK-mannen måtte løpe for livet under VM-oppdrag i Sibir...

OVERRASKET: NRK-reporter og programleder Dag Erik Pedersen fikk et ublidt møte med løshunder under skiskytter-VM i Sibir for noen dager siden. Nå håper han at resten av mesterskapet går knirkefritt...  Foto: Stella  Pictures
OVERRASKET: NRK-reporter og programleder Dag Erik Pedersen fikk et ublidt møte med løshunder under skiskytter-VM i Sibir for noen dager siden. Nå håper han at resten av mesterskapet går knirkefritt... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: NRK-sportens reporter Dag Erik Pedersen (51) dekker for tiden VM i skiskyting i Khanty-Mansijsk i Sibir. Men oppholdet i det kalde russiske landområdet har ikke bare sørget for dramatikk i skisporet for NRK-journalisten.

En kveld da 51-åringen var på vei tilbake til hotellet ble han nemlig overrasket fra uventet hold. Pedersen kom joggende nedover en mørk bakgate da han plutselig ble angrepet av to løshunder som kom ut fra hvert sitt portrom.

- De var jævlig terget opp og løp rett mot meg. Jeg snudde på en femøring og løp bestemt tilbake der jeg hadde kommet fra. Hundene kom opp på siden av meg, helt inntil beina mine, forteller han til Her og Nå.

Han får fortsatt frysninger på ryggen når han forteller om den skremmende episoden. Men
selv om han ble både overrasket og skremt klarte han heldigvis å beholde roen midt oppi skrekkscenarioet. Hundene kjeppjaget Pedersen i 200-300 meter.
 
- Det hele varte bare noen minutter, men det føltes som en evighet. Det var en skremmende opplevelse jeg gjerne skulle vært foruten, sier han til Her og Nå.

Skiskytter-VM avsluttes søndag 13. mars, mens «Mesternes Mester» har sesongpremiere lørdag kveld på NRK1.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Han gjør Paradise-comeback