Anna Faris:

- Det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet

I Anna Faris sin kommende biografi åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp.

FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris opp om sønnens langvarige medisinske kamp. Foto: NTB Scanpix
FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris opp om sønnens langvarige medisinske kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I august i 2012 kunne skuespillerduoen Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sin første sønn, Jack Pratt (5).

Siden den gang har duoen hyppig delt bilder av sønnen på sosiale medier, og familielivet har tilsynelatende sett perfekt ut.

I hennes kommende biografi «Unqualified», som The Huffington Post omtaler, kommer den 40 år gamle skuespillerinnen med nye detaljer fra livet sitt som hun ikke har delt med offentligheten tidligere.

I et av kapitlene åpner Anna opp om sønnens langvarige medisinske kamp, og den tunge tiden etter hans fødsel.

Sønnen ble nemlig født ni uker for tidlig, og tilbrakte én måned på intensivavdelingen.

- Legen satte seg ned med meg og Chris og fortalte oss at Jack hadde en alvorlig hjerneblødning, og at det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet, skriver Anna i boka ifølge The Huffington Post.

- Jeg var i sjokk

Legen kunne imidlertid ikke fastslå noe før Jack hadde fylt 18 måneder, og Anna beskriver ventetiden som en psykisk påkjenning.

- Jeg var i sjokk. Chris og jeg kunne ikke gjøre annet enn å holde hverandre i hendene og håpe på det beste, skriver hun.

Saken fortsetter under bildet:

MOR OG SØNN: Anna Faris tar stadig med sønnen på offentlige arrangementer. Her er de sammen på premieren av filmen «The Emoji Movie» i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Anna Faris tar stadig med sønnen på offentlige arrangementer. Her er de sammen på premieren av filmen «The Emoji Movie» i Los Angeles tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter en måned kunne Anna og Chris omsider ta med seg sønnen hjem, og i dag lever femåringen et normalt liv med kun noen svake syns- og benmuskelproblemer.

Skilte seg

I august ble det kjent at det berømte skuespillerparet skulle skilles etter åtte år som ektepar.

Det var Pratt som delte den triste nyheten på sin Facebook-profil den gang.

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet. Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre, vi vil for alltid sette pris på tiden sammen og fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre, skrev han.

Videre forklarte 38-åringen at paret ønsket å verne om sin fem år gamle sønn, og at de derfor ønsket å holde saken svært privat.

Selv om duoen nå har skilt lag, forteller skuespillerinnen i sin kommende biografi om hvordan situasjonen med sønnen gjorde at de kom enda nærmere hverandre.

- Slike hendelser kan være vanskelig for par, men for oss førte det oss enda mer sammen, skriver hun.

Jennifer Lawrence fikk skylden

Kort tid etter at Chris hadde delt den triste nyheten om at han og Anna skulle skilles, delte Anna nøyaktig samme innlegg - men droppet den siste setningen om «å fortsette å ha den dypeste respekt for hverandre».

Det satte i gang spekulasjoner hos fansen, og flere var raskt ute med å legge skylden på den prisbelønte skuespilleren Jennifer Lawrence (26).

Kort tid før duoen annonserte at de skulle skilles, spilte nemlig Chris og Jennifer mot hverandre i filmen «Passengers», som hadde premiere i desember i fjor.

SPEKULASJONER: Fansen spekulerte heftig i hvorvidt Chris Pratt og Jennifer Lawrence hadde funnet tonen, da han og kona gikk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: Fansen spekulerte heftig i hvorvidt Chris Pratt og Jennifer Lawrence hadde funnet tonen, da han og kona gikk fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og ifølge Fox News ble 26-åringen anklaget for å ha kludret til det åtte år lange forholdet mellom Chris og Anna, hvor fansen spekulerte i hva som kunne ha skjedd mellom de to under innspillingen.

- Chris Pratt og Anna Faris skilles ... han virket ekstra vennlig med Jennifer Lawrence under innspillingen av Passengers ... bare sier det, skrev en på Twitter.

- Så absolutt at denne kom. Jeg forutså at om seks måneder vil han date Jennifer Lawrence. Kjemien mellom dem i den forferdelige filmen «Passengers» var lett å se, skrev en annen.

Den gang gikk det imidlertid rykter om at Jennifer skal ha begynt å date regissøren Darren Aronofsky, ifølge avisen, og de lyktes heller ikke med å få en kommentar fra superstjernen.

LES OGSÅ: Leo Ajkic mistet kjæresten