Anna Faris:

- Det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet

I Anna Faris sin kommende biografi åpner hun opp om sønnens langvarige medisinske kamp.

FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris opp om sønnens langvarige medisinske kamp. Foto: NTB Scanpix
FØDT FOR TIDLIG: I sin kommende selvbiografi åpner skuespiller Anna Faris opp om sønnens langvarige medisinske kamp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I august i 2012 kunne skuespillerduoen Anna Faris (40) og Chris Pratt (38) dele den gledelige nyheten om at de hadde fått sin første sønn, Jack Pratt (5).

Siden den gang har duoen hyppig delt bilder av sønnen på sosiale medier, og familielivet har tilsynelatende sett perfekt ut.

I hennes kommende biografi «Unqualified», som The Huffington Post omtaler, kommer den 40 år gamle skuespillerinnen med nye detaljer fra livet sitt som hun ikke har delt med offentligheten tidligere.

I et av kapitlene åpner Anna opp om sønnens langvarige medisinske kamp, og den tunge tiden etter hans fødsel.

Sønnen ble nemlig født ni uker for tidlig, og tilbrakte én måned på intensivavdelingen.

- Legen satte seg ned med meg og Chris og fortalte oss at Jack hadde en alvorlig hjerneblødning, og at det var en sjanse for at han kunne bli funksjonshemmet, skriver Anna i boka ifølge The Huffington Post.

- Jeg var i sjokk

Legen kunne imidlertid ikke fastslå noe før Jack hadde fylt 18 måneder, og Anna beskriver ventetiden som en psykisk påkjenning.

- Jeg var i sjokk. Chris og jeg kunne ikke gjøre annet enn å holde hverandre i hendene og håpe på det beste, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer