- Det var en såpeopera

Guy Richie angrer ikke på at han giftet seg med Madonna.

ANGRER IKKE: Guy Ritchie beskriver sitt ni år lange ekteskap med Madonna som en såpeopera, men ville ikke vært foruten.  Foto: All Over Press
ANGRER IKKE: Guy Ritchie beskriver sitt ni år lange ekteskap med Madonna som en såpeopera, men ville ikke vært foruten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2009 gikk stjerneparet Madonna (53) og Guy Ritchie (43) fra hverandre etter ni års ekteskap. «Sherlock Homes»-regissøren har til nå vært taus om forholdet, men letter nå litt på sløret om hvordan det var å være gift med en av verdens største popstjerner.

- Jeg likte mitt første ekteskap. Det er absolutt ikke noe jeg angrer på, sier Ritchie til bladet Details.

Ritchie sier han har lært masse av sin tidligere kone, og tildeler henne en del av æren for sin filmsuksess.

- Det var som å komme inn i en såpeopera, og jeg levde slik i lang tid. Jeg er glad for at opplevelsen dyttet meg fremover, og jeg er glad for at jeg tjente penger.

Guy understreker at det beste som kom ut av ekteskapet var sønnene Rocco (11) og David (6).

- Opplevelsen var positiv. Jeg elsker barna som kom ut av det, og jeg kunne ikke se for meg noen annen vei å gå. Men livet går videre, sier 43-åringen.

Ritchie var Madonnas andre ektemann, hun var tidligere gift med skuespilleren Sean Penn, men skilte seg i 1989. I september ble Ritchie far på ny, da kjæresten Jacqui Ainsley (29) fødte en sønn. Madonna dater for tiden 24 år gamle Brahim Zaibat.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne fremdeles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer