- Det var en pangstart

Slik overrasket «Farmen»-Kristin Kim Sondre.

<strong>PAR:</strong> Her og Nå skrev tidligere at de hadde blitt et par, men det ønsker verken Kristin eller Kim Sondre å bekrefte. Foto: Stella Pictures
PAR: Her og Nå skrev tidligere at de hadde blitt et par, men det ønsker verken Kristin eller Kim Sondre å bekrefte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da både Kristin Glück Evensen (31) og Kim Sondre Krantz Hagen (27) var ferdig i vårens «Farmen»-runde, overrasket hun ham med en storbyferie.

- Jeg skjønte ingenting, sier Krantz Hagen til VG og forteller at han ble svært overrasket over at Kristin hadde kjøpt billetter.

Kristin og Kim Sondre ble nære venner gjennom oppholdet på gården. Tidligere skrev Her og Nå at de hadde blitt et par, men det ønsker de ikke å bekrefte selv.

Turen gikk til Paris, en by Kristin tidligere har bodd i.

- Det var en pangstart, for å ta det helt til ytterpunktene og se om det fungerte. Og det gjorde jo det, sier hun til VG.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå er de et par

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer