Pia Haraldsen:

- Det var en påkjenning

Pia Haraldsen kjenner seg igjen i noe av det hertuginne Meghan fortalte i Oprah-intervjuet. Hun var selv i et forhold med en prins.

KONGELIG EKSKJÆRESTE: I to år var Pia Haraldsen i et forhold med arvestorhertug Guillaume av Luxembourg. Foto: Aller Media
KONGELIG EKSKJÆRESTE: I to år var Pia Haraldsen i et forhold med arvestorhertug Guillaume av Luxembourg. Foto: Aller Media Vis mer
Publisert

Den siste tiden har hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) kapret mye spalteplass etter at de stilte opp til intervju med Oprah Winfrey (67). I intervjuet gikk de hardt ut mot den britiske kongefamilien.

Hertuginne Meghan forklarte blant annet at hun ikke fikk noen form for veiledning da hun ble en del av kongefamilien.

- Det var ingen veiledning. I motsetning til det du ser i filmer, er det ingen kurs om hvordan du skal snakke, krysse bena eller hvordan du skal oppføre deg som kongelig. Det fikk jeg ikke tilbud om, sa hertuginnen til Winfrey, ifølge Sky News.

Kongelig kjæreste

En som kan kjenne seg igjen i dette, er Pia Haraldsen (39). Hun var nemlig kjæreste med arvestorhertug Guillaume av Luxembourg (39) i to år.

De to ble et par etter Ari Behn og prinsesse Märtha Louises (49) bryllup i 2002. Guillaume er eldstesønn av storhertug Henri (65) og storhertuginne Maria Teresa (64), og ble arvestorhertug da faren tok over tronen i 2000.

- Jeg møtte storhertugfamilien veldig tidlig i forholdet. De er hyggelige og jordnære, og jeg ble veldig godt mottatt, sa Haraldsen til Se og Hør i 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer