- Det var en naturkatastrofe at vi møtte hverandre

Skuespillerparet Anette Hoff og Nils Ole Oftebro brukte to år på å la være å bli kjærester.

NATURKATASTROFE: Nils Ole Oftebro hjalp Anette Hoff før opptaksprøvene til Teaterhøgskolen for 25 år siden, noe som ble starten på et opprivende samlivsbrudd for Oftebro og førte til at skuespillerne til slutt ble et par.  Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures
NATURKATASTROFE: Nils Ole Oftebro hjalp Anette Hoff før opptaksprøvene til Teaterhøgskolen for 25 år siden, noe som ble starten på et opprivende samlivsbrudd for Oftebro og førte til at skuespillerne til slutt ble et par. Foto: Glenn Svendsen/Stella pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller Anette Hoff (52) er rikskjent som Juni Anker-Hansen i TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar», en rolle hun har bekledd i 15 år til høsten.

Men også privat har TV- og teaterstjernen opplevd sin andel drama. Da hun møtte sin nåværende ektemann, skuespiller Nils Ole Oftebro (68), oppstod det mange sterke følelser. Anette Hoff var 27 år gammel, Oftebro var 17 år eldre, gift og far til tre barn.

- På mange måter var det en slags naturkatastrofe at vi møtte hverandre. Det stred mot alt vi ville. Jeg ville ikke treffe en mann som var gift og hadde tre barn fra før. Han ville overhodet ikke treffe noen som innebar at han måtte forandre på livet sitt og flytte fra familien.

- Vi brukte egentlig to år på å prøve å la være å være kjærester, forteller Hoff åpenhjertig til Dagbladet Magasinet.

De to skuespillerne gjorde sitt beste for å holde seg unna hverandre og gå videre med livene sine på hver sin kant. Selv om det kunne gå opptil seks måneder uten at de møttes, klarte de ikke å unngå å bli et par til slutt. I dag omtaler 52-åringen imidlertid forholdet til Oftebros ekskone som «veldig ålreit».

- Det har kostet mye. Alle jordskjelv har et stort opprydningsarbeid. Det ville være en løgn ikke å si at det har vært utfordrende, men samtidig er seieren stor i andre enden når vi kan møtes i dag og være gode venner, understreker hun i portrettintervjuet.

Faktisk feiret skuespillerparet julen sammen med «Diktator mot dikter»-stjernens ekskone, journalist Kaja Korsvold. Oftebro og Korsvold har blant annet «Kon-Tiki»-skuespiller Jakob Oftebro (27) sammen.

Anette Hoff og Nils Ole Oftebro giftet seg i kapellet i Majorstuen kirke i 2011, på Hoffs 50-årsdag. Parets har også sønnen Jonas (17), kjent fra «Olsenbanden Jr.»-filmene, sammen.

LES OGSÅ: - Kunne endt på skråplanet