SMILER IGJEN: Katie Holmes skal ikke ha angret et sekund på at hun tok med seg datteren Suri og forlot ektemannen Tom Cruise for godt, ifølge en familievenn. Foto: All Over Press
SMILER IGJEN: Katie Holmes skal ikke ha angret et sekund på at hun tok med seg datteren Suri og forlot ektemannen Tom Cruise for godt, ifølge en familievenn. Foto: All Over PressVis mer

- Det var en lettelse for henne å bli kvitt ham

Katie Holmes er lykkeligere enn noensinne etter den dramatiske skilsmissen fra Tom Cruise.

SEOGHØR.NO: Katie Holmes (33) overrumplet både ektemannen Tom Cruise (50) og resten av verden, da hun i juni uten forvarsel tok med seg deres datter Suri (6) og flyttet inn i en leilighet i New York, samtidig som hun søkte om skilsmisse.

En kilde nær Holmes' familie sier til nettstedet Radaronline at den tidligere «Batman begins»-skuespilleren ikke har angret et sekund på at hun gikk fra ektemannen.

- Katie er en ny kvinne. Hun føler seg frisk, og har ikke en bekymring i verden, sier kilden.

Skuespilleren skal ha tilbragt mye av tiden etter bruddet sammen med sine foreldre, Martin og Kathleen Holmes, noe som ikke alltid var like lett da hun var gift.

- Tom kontrollerte hvem hun møtte og var ikke så glad i hennes familie. Nå nyter hun selskapet til sine foreldre, noe hun ikke kunne gjøre så ofte før.

- Det var en lettelse for henne å bli kvitt ham, men hun har hatt litt dårlig samvittighet for måten hun gjorde det på. Da hun først møtte Tom, tok han henne med storm, men i løpet av kort tid tok hans kontrollbehov all gleden ut av forholdet, sier kilden til Radaronline.

Katie - som fikk den fulle omsorgsretten for parets datter Suri etter skilsmissen - skal også være lettet over at hun ikke lenger å bekymre seg for eks-mannens trosfeller i den amerikanske Scientologikirken.

- Hun var alltid redd for at de skulle avsløre private detaljer. Siden hun ble oppdratt som katolikk var hun heller aldri en sterk tilhenger av Scientologien, sier familievennen.

Katie Holmes har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det går Katie på nervene