- Det var en jævlig beskjed å få

«Jakten på en julestjerne»-deltager vil trekke seg når hun skjønner hva som venter. Se den sekstende episoden her!

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Seher.nos egen julekalender «Jakten på en julestjerne» nærmer seg et klimaks. I den forrige episoden var det «X Factor»-Bjørn Henrik som måtte takke for seg etter å ha skrevet et julekort til «Jakten»-Maren. Denne gangen får deltagerne sin hittil største oppgave.

Til gården kommer nemlig den anerkjente «Wig Wam»-vokalisten Åge Sten Nilsen. Det samme gjør den tidligere «Idol»-stjernen Kim Rune Hagen. Det deltagerne ikke vet er at de alle sammen nå skal på sangaudition. Én av dem må forlate gården, mens de ti som tar seg videre skal opp på scenen og synge - med fullt band - neste dag.

- Da vi fikk beskjed om at vi skulle synge foran to dommere, kan det sammenlignes med at en med ekstrem høydeskrekk må gjøre et basehopp. Det er kanskje den jævligste beskjeden jeg kunne få. Jeg fryktet den kom. Jeg vurderte faktisk å trekke meg, sier en meget bekymret Maren Kråkevik i dagens episode.

Hvordan «Jakten på kjærligheten»-, «Robinson»-, «Paradise Hotel»-, «71 grader nord» og «Farmen»-deltagere klarer seg på sangaudition i konkurranse med flere «X Factor»-deltagere - det ser du øverst i videovinduet!

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er noe feil med meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer