SILIKONPUPPER: Denise Richards innrømmer nå at hun angrer på silikonimplantatene hun opererte inn som 19-åring. Skuespillerinnen har operert seg hele tre ganger for å få rettet på brystene. Her fra før den siste reduksjonen Foto: AP
SILIKONPUPPER: Denise Richards innrømmer nå at hun angrer på silikonimplantatene hun opererte inn som 19-åring. Skuespillerinnen har operert seg hele tre ganger for å få rettet på brystene. Her fra før den siste reduksjonen Foto: APVis mer

- Det var en idiotisk tabbe

Denise Richards angrer på silikonpuppene...

SEHER.NO: Skuespiller og realitystjerne Denise Richards (38) er kjent for sitt vakre utseende og trinne figur.

Men det er ikke alt på den vakre skuespillerinnen som er like ekte.

Som 19-åring fikk nemlig Richards lagt inn silikonimplantat i begge brystene. Og i et ferskt intervju på "The Billy Bush Show" innrømmet skuespillerinnen at dette kanskje er det dummeste hun noensinne har gjort.

- Det var noe...en idiotisk tabbe jeg gjorde da jeg var 19 år gammel. Jeg hadde akkurat flyttet til LA og hadde en nydelig romkameat som hadde fått nye pupper, og jeg var så selvbevisst fordi jeg hadde blitt mobbet for å være så flat...jeg gjorde den tabben og kjøpte meg nye pupper selv, forteller hun.

Den første operasjonen førte til komplikasjoner for Denise, som dermed måtte gjennomgå en til operasjon.

- Den andre gangen, fordi du er bedøvet, gjorde de dem enda større. Noe som så helt latterlig ut på min spinkle ramme. Men, etter at jeg gjorde Bond-filmen, fikk jeg dem fjernet og erstattet med noen mindre, sier hun.

Skuespillerinnen fraråder nå unge jenter å gjøre samme feil som henne.

- Det var en dum feil. Det var en idiotisk ting å gjøre og jeg vil fraråde alle unge jenter å gjøre det. Hvis du skal operere brystene, må du hvertfall sørge for å være litt eldre og passe på at du gjør ordentlig research først. Ikke gjør det når du er ung, for det fører ofte til komplikasjoner, ting kan gå galt, som det gjorde med meg, advarer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg skal aldri synge igjen!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.