- Det var en grusom tid

Mens stjernen var innlagt, haglet de falske beskyldningene.

SÅRBAR: Dunst forklarer at hun var svært sårbar, noe hun tok med seg inn i rollen sin i filmen All Good Things. Bildet er hentet fra filmen. Foto: All Over Press
SÅRBAR: Dunst forklarer at hun var svært sårbar, noe hun tok med seg inn i rollen sin i filmen All Good Things. Bildet er hentet fra filmen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For to år siden sjekket skuespilleren Kirsten Dunst inn på klinikken «Cirque Lodge Treatment Center» i Utah, etter at hun over tid hadde slitt med depresjoner.

Nå snakker hun for første gang ut om den vonde tiden og oppholdet på rehabiliteringssenteret.

- Jeg vet hvordan det er å miste seg selv, og ikke vite forskjellen mellom rett og galt, sier 28-åringen til den nyeste utgaven av BlackBook.

Oppholdet hjalp stjernen, og etter at hun «fant tilbake til seg selv», hjalp det henne også som skuespiller. Det førte til en svært emosjonell rolle i filmen «All Good Things», som har USA-premiere torsdag.

- Jeg var klar for å spille en slik rolle. Jeg hadde levd livet helt på kanten følelsesmessig, og følte meg veldig sårbar. På det stadiet var jeg klar for å gjøre hva som helst.

Da stjernen sjekket inn på rehab ble det spekulert i om Dunst slet med alkohol og narkotikaproblemer. Det var vanskelig for skuespilleren.

- Jeg pleide å anta at jeg kom til å jobbe som skuespiller for alltid, så kom det til det stadiet i livet mitt der jeg spurte meg selv: Hvorfor gjør jeg egentlig dette? Og med en gang jeg sjekket inn på Cirque Lodge, ble familien min og vennene mine satt i en posisjon der de måtte forsvare meg. Det var en grusom tid.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her viser hun sin usminkete side